Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj dur din PNL, pentru Guvernul Dancila: Bagati tara in haos si pentru asta trebuie sa fiti opriti

B1 B1,
Mesaj dur din PNL, pentru Guvernul Dancila: Bagati tara in haos si pentru asta trebuie sa fiti opriti

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a transmis un atac dur la adresa Guvernului PSD condus de Viorica Dancila dupa ce mai multi ministri au acuzat ca presedintele Klaus Iohannis blocheaza Guvernul. continuă pe B1

Florin Citu (PNL): Curtea de Conturi inca protejeaza Guvernul Dancila. Comunistilor, veti plati pentru tot

Curtea de Conturi inca protejeaza Guvernul Dancila, lucru care ii va costa, a afirmat, joi, senatorul PNL Florin Citu, intreband Executivul de la Palatul Victoria unde este diferenta de bani intre ce au.

Guvernul Dancila a sesizat CCR pentru un conflict juridic cu presedintele Iohannis. Ce spune premierul despre respingerea celor doua propuneri de comisar european

Guvernul Dancila a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei, reclamand un conflict juridic cu seful statului, in contextul in care presedintele nu a dat inca un raspuns in privinta ministrilor.

Exxon isi vinde activele din Norvegia pentru 4 miliarde de dolari

Exxon Mobil a convenit vanzarea activelor sale de petrol si gaze, din Norvegia, pentru aproximativ 4 miliarde de dolari, marcand retragerea companiei din activitatile de productie din aceasta tara, dupa o prezenta de peste un secol, au declarat, joi, trei surse apropiate situatiei, transmite Reuters.

Ludovic Orban: Nu e o certitudine ca Guvernul Dancila va fi schimbat. in Parlament pot aparea surprize

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca schimbarea Guvernului Dancila in urma unei motiuni de cenzura este posibila, dar nu este o certitudine, deoarece in Parlament oricand pot aparea surprize.

CExN PSD luni, la ora 18:00: Iesirea din impasul in care a intrat Guvernul Dancila pare sa fie principala tema de discutie

PSD se reuneste luni, in sedinta Comitetului Executiv National, pentru a discuta despre situatia Guvernului Dancila si despre situatii pentru a debloca activitatea acestuia, potrivit Agerpres. Asadar,.

Ministru in Guvernul Dancila: Un articol din Constitutie este consultativ

Presedintele Klaus Iohannis este cel care a blocat activitatea Guvernului, iar articolul din Constitutie care obliga Guvernul sa ceara un nou vot in Parlament in cazul schimbarii politice este consultativ, a.

PSD, decizie radicala dupa vandalizarea unui cort de campanie pentru Viorica Dancila! Va fi depusa plangere penala

Organizatia PSD Brasov anunta ca va depune plangere penala dupa ce un cort de ca mpan ie pentru Vi orica Dancila a fost vandalizatin zona Pietei Dacia. Mai exact, cortul amenajat pentru.

Thomas Jordan exclude solutia banilor aruncati din elicopter pentru Elvetia

Banii aruncati din elicopter nu sunt o solutie pentru a stimula cheltuielile de consum si a creste inflatia, a declarat Thomas Jordan, presedintele Bancii Nationale a Elvetiei SNB), la un eveniment desfasurat la Universitatea din Zurich, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )