Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mesaj emotionant al lui Mihaita Nesu pentru Simona Halep si toti romanii

Antena3 Antena3,
Mesaj emotionant al lui Mihaita Nesu pentru Simona Halep si toti romanii

Desi au trecut aproape 7 ani de la nefericitul accident, Mihaita Nesu nu si-a pierdut absolut deloc doza de optimism. Cand vine vorba despre recuperare, Nesu este capabil sa ofere un raspuns care poate. continuă pe Antena3

An excelent pentru Simona Halep. Romanca a castigat si premiul WTA de Favorita a Fanilor

Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, a castigat premiul WTA de Favorita a Fanilor in 2017, ancheta realizata de site-ul circuitului profesionist feminin. Halep pune.

Lovitura crunta pentru Simona Halep! Si-a pierdut principalul sponsor

Desi pe primul loc in ierarhia WTA, Halep si-a pierdut principalul sponsor. Potrivit tennis. life, Adidas si marea noastra campioana nu au ajuns la un numitor comun privind suma de bani pe care Simona urma sa.

inca un premiu pentru Simona Halep! A intrerupt sase ani de domnie

Simona Halep a fost aleasa, in urma unui sondaj initiat de WTA, cea mai populara jucatoare din circuit in randul fanilor.

Lovitura sub centura pentru Simona Halep! Adidas nu i-a prelungit contractul, pentru ca ar fi cerut prea mult, preferand una dintre rivalele romancei

Presa internationala a anuntat ca liderul WTA nu va semna un nou contract cu producatorul german de echipament sportiv, dupa ce acesta nu a facut o oferta satisfacatoare pentru ea.

Ce suma fabuloasa primea Simona Halep de la ADIDAS si de ce nemtii au refuzat prelungirea contractului. NIKE ii face o noua oferta

Simona Halep va incepe noul sezon din WTA cu un nou sponsor tehnic, dupa ce negocierile pentru prelungirea contractului cu Adidas, incheiat in 2014, au intrat in impas. Contractul din 2014.

Si-au impartit turneele! Ce risca Simona Halep pentru ca merge la Shenzen in deschiderea sezonului

Dintre jucatoarele de top, numai Simona Halep, Jelena Ostapenko si Maria Sarapova vor deschide sezonul la Shenzen. Optiunea romancei o poate costa primul loc WTA.

Si-au impartit turneele. Ce risca Simona Halep pentru ca merge la Shenzen in deschiderea sezonului

Dintre jucatoarele de top, numai Simona Halep, Jelena Ostapenko si Maria Sarapova vor deschide sezonul la Shenzen. Optiunea romancei o poate costa primul loc WTA.

Simona Halep: Avem nevoie de baza BNR! E momentul sa punem umarul cu totii

Presedintele Comisiei Economice, Industrii si Servicii a Senatului, Daniel Catalin Zamfir, a sustinut o conferinta de presa impreuna cuIon Tiriac, Ilie Nastase, George Cosac, Simona Halep, Camelia Potec, Bogdan SteleasiFlorin Segarceanu.

Simona Halep surprinsa intr-o ipostaza inedita. Fanii au ramas uimiti cand au vazut ce s-a intamplat - FOTO

Simona Halep se bucura din plin de vacanta si se distreaza alaturi de oamenii dragi din jurul ei. Se pare ca jucatoarea de tenis vrea acum sa cucereasca lumea si cu vocea ei, asa ca-si face.

FOTO Simona Halep a organizat o petrecere de Craciun si le-a aratat fanilor o ipostaza in care n-a fost niciodata

Simona Halep nu va fi de Craciun in Romania, deoarece participa la un turneu demonstrativ in Thailanda, si de aceea a organizat o petrecere ceva mai devreme.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )