Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mesaj TRANSANT de la Bruxelles in plina CRIZA provocata de pesta porcina: Guvernul sa creeze locuri de munca pentru cei ramasi fara loc de munca!

B1 B1,
Mesaj TRANSANT de la Bruxelles in plina CRIZA provocata de pesta porcina: Guvernul sa creeze locuri de munca pentru cei ramasi fara loc de munca!

Europarlamentarul Laurentiu Rebega Pro Romania) solicita Guvernului sa incurajeze crearea de locuri de munca pentru cei ramasi someri in urma crizei pestei porcine. Guvernul se confrunta cu o. continuă pe B1

Afaceri murdare in plina criza de pesta porcina: Au aparut falsii veterinari care ridica porci bolnavi

Criza pestei porcine a dat ocazia unor persoane fara scrupule de a incerca sa profite de suferinta oamenilor. in judetul Dambovita au fost semnalate mai multe cazuri de persoane car se dau drept veterinari si.

Inventivitatea infractorilor: veterinari falsi, in halate albe, au luat porcii oamenilor din zone in care nu a ajuns inca pesta porcina

Pesta porcina le-a dat idei escrocilor. in Dambovita s-au inregistrat cazuri de oameni imbracati in alb si cu masti la gura, care au venit sa le ia porcii localnicilor pentru o presupusa efectuare a unor teste medico-veterinare, fiindca ar fi aparut in sat temutul virus al pestei porcine.

Pesta porcina africana, confirmata la o mare ferma din Braila. Toti cei 35.000 de porci vor fi sacrificati

In ferma lui Gheorghe Caruz din Tichilesti, judetul Braila, a fost confirmat un focar de pesta porcina africana. Ferma are in acest moment 35. 000 de porci. Toti vor fi sacrificati, informeaza.

Taranii din Dambovita, speriati de pesta porcina, chiar daca virusul n-a ajuns in zona. Multi suna sa intrebe daca e voie sa taie porcul

Pesta porcina a bagat spaima in taranii din Dambovita, desi judetul nu este afectat, deocamdata, de raspandirea viruslui. Oamenii suna la Directia Sanitara Veterinara DSV) pentru a intreba daca au voie sa isi taie propriul porc. Medicii ii sfatuiesc insa sa nu ii taie in perioada aceasta, in care virusul se raspandeste rapid.

Pesta porcina se intinde amenintator: 725 de focare oficiale

Pesta porcina afecteaza tot mai multe ferme si gospodarii de pe cuprinsul intregii tari. Autoritatile promit multe, dar deocamdata nu reusesc sa stopeze raspandirea focarelor, opozitia politica cere demisii, oamenii de afaceri si taranii se uita lung si fluiera a paguba. Masurile menite sa izoleze focarele, unele extreme - cum ar fi arderea recoltelor pe unde au trecut mistretii, nu sunt agreate de toti cei implicati, fapt ce pune si mai multe paie pe focul acestui scandal.

Dosare PENALE in cazul EPIDEMIEI de pesta porcina. Ministrul Daea recunoaste ca situatia este EXTREM DE GRAVA (VIDEO)

Se iau masuri dure in cazul epidemiei de pesta porcina. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, anunta ca vor fi deschise dosare penale. Dupa intrecederea de joi cu ministrul de Interne, Daea a declarat ca cei c.

Sute de localitati afectate de pesta porcina!Anuntul autoritatilor

Numarul focarelor de pesta porcina africana confirmate pe teritoriul Romaniei a ajuns la 725, acestea fiind active in 10 judete din nord-vestul si sud-estul tarii, respectiv in 156 de localitati, a.

Cea mai noua escrocherie din Romania. Cum este folosita pesta porcina de indivizi cu multa imaginatie

Escrocii profita de haosul produs de peste porcina. Veterinari falsi, imbracati cu halate albe, merg in satele unde nu au fost semnalate cazuri de pesta si confisca porcii din curtile oamenilor sub.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )