Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mesajele liderilor mondiali cu prilejul Anului Nou. Merkel:Eu indraznesc ar trebui sa fie moto-ul folosit de germani

Adevărul Adevărul,
Mesajele liderilor mondiali cu prilejul Anului Nou. Merkel:Eu indraznesc ar trebui sa fie moto-ul folosit de germani

Majoritatea liderilor mondiali au transmis marti mesajele lor cu prilejul Anului Nou, fiecare dintre acestia punctand probleme si provocari specifice ale tarilor din care provin si pe care le conduc. continuă pe Adevărul

Mesajele liderilor mondiali cu prilejul Anului Nou

Majoritatea liderilor mondiali au transmis marti mesajele lor cu prilejul Anului Nou, fiecare dintre acestia punctand probleme si provocari specifice ale tarilor din care provin si pe care le conduc.

Mesajul presedintelui Traian Basescu cu prilejul Anului Nou.

Presedintele Romaniei,Traian Basescu, a transmis un mesaj cu prilejul Anului Nou. transmitem mesajul integral: Dragi romani, Intampinam un An Nou, un prilej de bucurie si, totodata, de reflectie la perioada pe care am traversat-o impreuna. A fost un an marcat de provocari politice, de tensiuni sociale, de dificultati economice. Vreau sa va multumesc, in primul rand, pentru felul in care ati stiut sa ramaneti, chiar si in momentele grele, o comunitate. Aceasta dovedeste ca identitatea .

FOTO. Mesajul presedintelui Traian Basescu cu prilejul Anului Nou.

Presedintele Romaniei,Traian Basescu, a transmis un mesaj cu prilejul Anului Nou. Transmitem mesajul integral: Dragi romani, Intampinam un An Nou, un prilej de bucurie si, totodata, de reflectie la perioada pe care am traversat-o impreuna. A fost un an marcat de provocari politice, de tensiuni sociale, de dificultati economice. Vreau sa va multumesc, in primul rand, pentru felul in care ati stiut sa ramaneti, chiar si in momentele grele, o comunitate. Aceasta dovedeste ca identitatea .

Programul hypermarketurilor, al farmaciilor si al autobuzelor Tursib in perioada Anului Nou

Marile hypermarketuri din Sibiu, farmaciile si Tursib-ul vor avea in peroada Anului nou un program special de functionare.

Traditiile arhaice ale Anului Nou pastrate in satele Hunedoarei

Cel mai important ceremonial prin care locuitorii satelor hunedorene serbau trecerea in noul an era cel al ingroparii Anului Vechi, scrie etnologul Marcel Laptes, in cartea sa Timpul si sarbatorile taranului roman. intre traditiile vechi din zona Hunedoarei se gaseste si cea a calendarului din ceapa.

72 de ani de legenda: Sir Alex Ferguson este sarbatoritul ajunului Anului Nou

Antrenorul scotian Sir Alex Ferguson, care s-a retras in acest an din activitate, dupa 27 de ani petrecuti pe banca lui Manchester United, implineste in ultima zi a anului 72 de ani.

72 de ani de legenda: Sir Alex Ferguson este sarbatoritul din ajunul Anului Nou

Antrenorul scotian Sir Alex Ferguson, care s-a retras in acest an din activitate, dupa 27 de ani petrecuti pe banca lui Manchester United, implineste in ultima zi a anului 72 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )