Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mesajul ambasadorului SUA in Romania, Adrian Zuckerman, si a lui Donald Trump pentru romani, cu ocazia Pastelui

B1 B1,
Mesajul ambasadorului SUA in Romania, Adrian Zuckerman, si a lui Donald Trump pentru romani, cu ocazia Pastelui

Printre oficialii care au transmis mesaje catre romanii cu ocazia sarbatorilor pascale se numara si ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman. Acesta a transmis, duminica, un mesaj din partea sa si a. continuă pe B1

Mesajul ambasadorului SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, cu ocazia Pastelui (Video)

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a transmit un mesaj de Pastele ortodox, pe o retea de socializare.

Mesajul ambasadorului SUA la Bucuresti pentru romani cu ocazia Pastelui

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman afirma in mesajul adresat romanilor de Paste ca aceasta sarbatoare simbolizeaza nu numai renasterea, dar si venirea primaverii, urandu-le un Paste fericit din partea sa si a presedintelui Donald Trump.

Guvernatorii celor mai afectate state din SUA spun ca este prea devreme pentru ridicarea carantinei, desi Donald Trump cere repornirea economiei

Guvernatorii celor mai afectate state SUA au intrat intr-un clinci cu presedintele Donald Trump, in conditiile in care liderul de la Casa Alba sustine ca acestia detin suficiente teste pentru coronavirus si c.

Donald Trump, presedintele SUA: China ar trebui sa infrunte consecintele daca e responsabila cu buna stiinta pentru pandemia de COVID-19 (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA, a avertizat China ca ar trebui sa infrunte consecintele daca ar fi responsabila cu buna stiinta pentru pandemia de COVID-19. Liderul de la Casa Alba a facut aceasta.

Donald Trump va prezenta un plan in trei pasi pentru repornirea economiei SUA. in ce conditii pot relaxa statele restrictiile de carantina

Noile indrumari federale pentru repornirea economiei SUA, care vor fi prezentate de presedintele Donald Trump, recomanda statelor americane sa aiba o traiectorie descendenta a noilor cazuri de infectie cu.

COVID-19: Donald Trump anunta ca varful epidemiei a fost depasit in SUA. Unele state americane ar putea fi redeschise in aprilie

Presedintele Donald Trump spune ca SUA au trecut de varful pandemiei daca ne raportam la noilor cazuri de Covid-19 raportate si a prezis ca unele state se vor redeschide in cursul lunii aprilie. in cadrul.

Donald Trump, pe Twitter: Eliberati Minnesota! Eliberati Michigan! Eliberati Virginia

O serie de mesaje publicate de presedintele american Donald Trump par sa sustina protestele impotriva masurilor de carantina in state guvernate de democrati, scrie AFP.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, despre ajutorul oferit Romaniei: Relatia dintre tarile noastre nu a fost niciodata mai puternica

Ambasadorul SUA in Romania Adrian Zuckerman a facut duminica o declaratie cu privire la ajutorul de 800. 000 de dolari si relatia dintre cele doua tari.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )