Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul Bisericii Ortodoxe pentru romani in Postul Pastelui: A renunta doar la anumite alimente nu rezolva nimic!

Antena3 Antena3,
Mesajul Bisericii Ortodoxe pentru romani in Postul Pastelui: A renunta doar la anumite alimente nu rezolva nimic!

A inceput postul Pastelui. Intram in acest post, in anul centenarului, mai dezbinati si mai plini de revolta ca niciodata. Pe retelele de socializare, in strada, oamenii se jignesc, unii ameninta, unii. continuă pe Antena3

Postul Pastelui a inceput luni. Ce trebuie sa stie toti credinciosii

Luni, 19 februarie, a inceput Postul Pastelui, o perioada de pregatire spirituala pentru crestinii care sarbatoresc invierea lui Iisus Hristos. Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului, Andrei.

Lasatul secului pentru Postul Pastelui. Ce nu ai voie sa faci duminica. E mare pacat!

Postul Pastelui. Duminica din 18 februarie, ziua care precede intrarea inPostul Sfintelor Pasti, este numita Duminica izgonirii lui Adam din rai, dar siDuminica iertarii. Sfintii Parinti i-au dat.

incepe postul Pastelui. Cozi uriase la peste

E sarbatoare mare astazi: Lasatul Secului. Maine incepe postul Pastelui, iar traditia spune ca se mananca peste astazi, asa ca oamenii au luat cu asalt magazinele in toata tara pentru masa de pranz.

Rugaciunea pe care sa o rostesti in postul Pastelui

Postul Pastelui este cel mai lung si mai aspru dintre toate cele patru posturi importante din an si de aceea se mai numeste si postul mare. Perioada de post incepe in data de 19 februarie si se incheie pe 7.

incepe Postul Pastelui: Ce restrictii au credinciosii in aceasta perioada(VIDEO)

De luni, intram in Postul Pastelui, care este si cel mai lung al anului. Dureaza 40 de zile, plus Saptamana Patimilor. Urmeaza, asadar, sapte saptamani aspre in care oamenii trebuie sa apeleze la.

Vesti bune pentru romani: Plafonarea dobanzilor la credite, adoptata in comisiile din Senat

Comisiile de buget, economica si juridica au acordat marti raport de admitere cu amendamente unei propuneri legislative care modifica OG 13/2011, astfel incat dobanda pentru creditele ipotecare nu va depasi de.

Vesti bune pentru romani! Guvernul promite ca va inapoia sumele pentru concediile medicale

Guvernul promite ca va inapoia, pana la finalul lunii martie, sumele datorate celor care s-au trezit cu bani mai putini pentru concediile medicale si de maternitate. Situatia a fost cauzata de modificarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )