Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mesajul Gabrielei Firea pentru colegii din PSD

Antena3 Antena3,
Mesajul Gabrielei Firea pentru colegii din PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, aleasa ieri presedinte al PSD Bucuresti, vine cu un mesaj pentru colegii sai din PSD. continuă pe Antena3

Detaliul rusinos din biroul Gabrielei Firea. Nu a fost atenta cand a fost filmata si imaginile au ajuns pe internet

Dupa intrarea in faliment a RADET, tot mai multi bucuresteni se plang de lipsa caldurii in apartamente si se intreaba cine va plati factura de caldura, in conditiile in care aceasta lipseste cu desavarsire. Doamna Primar General al Capitalei nu da semne ca ar rezolva aceasta problema, ba mai mult ne demonstreaza ca si dumneaei .

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun! Alocatiile copiilor s-ar putea mari. Iata cat ar putea primi in plus, dupa ce Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat amendamentul depus de PSD? Alocatiie copiilor s-ar putea mari! Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun. PSD s-a .

Veste proasta pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu Autostrada Soarelui in urmatorii doi ani

Soferii din Romania mai primesc o veste proasta. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile de reparatie vor dura doi ani si vor costa 20 de milioane de euro. Pentru a nu ingreuna foarte mult circulatia autoturismelor, se va lucra pe sectoare restranse. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile vor dura doi ani Lucrarile .

Bacalaureat 2020. Cum arata calendarul complet pentru examenul din vara

Cu gandul la examenele care ii asteapta, elevii asteapta cu sufletul la gura vesti despre Bacalaureatul, din 2020. Ministerul Educatiei, prin Centrul National de Evaluare si Examinare, a publicat calendarul Bacalaureatului din vara 2020. Sunt date si modelele si baremul de corectare pentru subiectele la matematica, limba romana si limba materna. Ministrul interimar al Educatiei, .

Gabriela Firea, aleasa presedinte al PSD Bucuresti

Gabriela Firea devine, luni, presedintele PSD Bucuresti. Filiala a organizat alegeridupa 4 ani de interimat. Am obtinut un scor bun si dorim sa il reeditam. Avem parte de o opozitie distructiva,.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 17 decembrie. Balantele primesc binecuvantarea, Leii isi gasesc linistea

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 17 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 16 decembrie. Berbecii sunt sensibili, Fecioarele primesc semne

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 16 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 15 decembrie. Fecioarele au rabdare, Sagetatorii simt compasiune

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 14 decembrie. Berbecii se simt recunoscatori, Balantele trebuie sa fie sincere

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 14 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Bani pentru elevii din Sectorul 4, in prag de Sarbatori: Primaria Sectorului 4 achita bursele si alocatiile pentru copiii cu Cerinte Educationale Speciale, inaintea vacantei intersemestriale

Primaria Sectorului 4, prin Directia de Administrare a Unitatilor de invatamant, a transmis deja catre unitatile de invatamant sumele necesare achitarii burselor pentru elevi, calculate pana la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )