Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul lui Iohannis catre sefii Statelor Majore ale Apararii

România Liberă România Liberă,
Mesajul lui Iohannis catre sefii Statelor Majore ale Apararii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj in cadrul deschiderii Conferintei sefilor Statelor M. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis, catre sefii Statelor Majore din tarile balcanice: Romania a sprijinit intotdeauna extinderea UE si a NATO. Vom ramane un contribuitor important in misiunile din Balcanii de Vest

Romania a sprijinit intotdeauna politica de extindere a UE in Balcani, fiind una dintre prioritatile presedintiei romane la Consiliul UE, si va ramane un sustinator ferm al politicii usilor deschise.

KLAUS IOHANNIS: Romania a sprijinit intotdeauna politica de extindere a UE in Balcani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj in cadrul deschiderii Conferintei sefilor Statelor Majore ale Apararii, respectiv Statelor Majore Generale din tarile din Balcani, pe probleme de cooperare militara - CHODs Balcani, ocazie cu care a sustinut ca dialogul in acest cadru aduce valoare adaugata cooperarii regionale si ajuta la consolidarea stabilitatii si securitatii in Balcani, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis: Romania a sprijinit intotdeauna politica de extindere a Uniunii Europene in Balcani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj in cadrul deschiderii Conferintei sefilor Statelor Majore ale Apararii, respectiv Statelor Majore Generale din tarile din Balcani, pe probleme de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )