Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mesajul postat de Radu Tudor dupa moartea marei artiste Tamara Buciuceanu

Antena3 Antena3,
Mesajul postat de Radu Tudor dupa moartea marei artiste Tamara Buciuceanu

Actrita Tamara Buciuceanu a murit. Anuntul a fost facut de Spitalul Elias. Arstista era internata in spital, cu probleme grave de sanatate. Radu Tudor a postat pe blogul sau un mesaj dupa moartea marei. continuă pe Antena3

A murit Tamara Buciuceanu. Mesajul postat de Radu Tudor dupa moartea marei artiste

Actrita Tamara Buciuceanu a murit,marti dupa-amiaza, la varsta de 90 de ani. Artista era internata in Spitalul Elias cu probleme grave de sanatate.

Tamara Buciuceanu a murit. Mesajul postat de Radu Tudor dupa moartea marei artiste

Actrita Tamara Buciuceanu a murit,marti dupa-amiaza, la varsta de 90 de ani. Artista era internata in Spitalul Elias cu probleme grave de sanatate.

Radu Tudor: Cine sunt favoritii pentru functia de sef al Diplomatiei Romane si ministru al Apararii

Radu Tudor a vorbit pe blogul personal desprefavoritii pentru functia de sef al Diplomatiei Romane si ministru al Apararii. in urma discutiilor si negocierilor presedintelui Klaus Iohannis cu.

Radu Tudor: Aviz amatorilor din alte tari!

Curtea Suprema a Spaniei a pronuntat luni condamnari intre noua si 13 ani de inchisoare in dosarul rebeliunii din Catalonia din 2017. Radu Tudor a comentat informatia pe blogul sau: Aviz amatorilor din alte .

SOC! Ce a patit CORNEL GALES dupa moartea Ilenei Ciuculete! Toti s-au frecat la ochi atunci cand l-au vazut (GALERIE FOTO)

Cornel Gales a plecat din tara dupa moartea Ilenei Ciuculete. El s-a schimbat total de cand a ramas vaduv.

La 3 luni dupa moartea tatalui, Catrinel Sandu s-a casatorit. Cine este barbatul care i-a devenit sot FOTO

Catrinel Sandu s-a casatorit, la 3 luni dupa moartea tatalui sau. Vedeta a fost afectata de disparitia barbatului, cu care a avut o legatura speciala, asa ca a vrut sa mearga inainte cu viata ei. in urma cu cateva zile s-a maritat cu iubitul ei american, Steve, iar ceremonia lor s-a desfasurat in Statele Unite .

Reactia Casei Regale dupa moartea Tamarei Buciuceanu Botez

Tamara Buciuceanu este una dintre figurile emblematice ale teatrului si filmului romanesc din ultimii 70 de ani, care lasa o urma de nesters in cultura romana, dupa o stralucita si lunga cariera.

Tamara Buciuceanu a murit. De ce nu a renuntat actrita la numele Botez dupa moartea sotului ei

Tamara Buciuceanu a murit marti dupa-amiaza, la varsta de 90 de ani. Actrita Tamara Buciuceanu a fost casatorita timp de 34 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez pe care l-a iubit foarte mult si care a de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )