Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Am incredere ca vom ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna

Antena3 Antena3,
Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Am incredere ca vom ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj de Anul Nou, in care isi exprima increderea ca, in 2020, romanii vor ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna. continuă pe Antena3

Mesajul ambasadorului SUA de Anul Nou: Americanii sunt aici si vor ramane aici. Romania este la un pas de maretie

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a transmis, marti, un mesaj de Anul Nou in care spune ca americanii sunt aici si vor ramane aici, iar impreuna vom realiza lucruri extraordinare. Diplomatul vorbeste despre reforma judiciara, pentru a asigura un sistem penal fiabil si transparent astfel incat sa fie eliminata posibilitatea ca infractorii sa-si pastreze castigurile obtinute in mod ilicit.

Sondaj de ultima ora! Ce cred romanii despre Klaus Iohannis

Potrivit unui sondaj CURS, 49% dintre respondenti sunt de parere ca implicarea presedintelui Klaus Iohannis in activitatea Guvernului este un lucru bun.

Sondaj CURS: Aproape jumatate dintre romani cred ca presedintele Klaus Iohannis are o activitate buna

Un sondaj CURS de tip omnibus realizat in perioada 12-17 decembrie 2019, arata ca 49% dintre respondenti sunt de parere ca implicarea presedintelui Klaus Iohannis in activitatea Guvernului este un lucru bun. De asemenea, 48% dintre cei chestionati afirma ca presedintele are o activitate buna.

Iohannis, mesaj pentru romani: Am deplina incredere ca in acest nou an vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna. La multi ani! (VIDEO)

Am deplina incredere ca, in acest nou an care sta sa inceapa, vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna, a transmis Klaus Iohannis in mesajul de Anul Nou adresat.

VIDEO Iohannis, mesaj de Anul Nou: 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice Am deplina incredere ca in 2020 vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a postat marti, pe Facebook, un mesaj de Anul Nou, in care isi exprima increderea ca, in 2020, romanii vor ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna, dupa ce 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice.

KLAUS IOHANNIS: 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de Anul Nou in care vorbeste despre 2019 ca despre anul victoriei democratiei si al implicarii civice.

Mesajul SRI de Anul Nou

Serviciul Roman de Informatii pastreaza traditia de a posta mesaje amuzante in zilele speciale si nu a ratat ocazia nici de Anul Nou.

Urari de Anul Nou! Mesaje pe care sa le trimiti in AJUNUL ANULUI NOU pentru familie, prieteni si iubit(a)

Urari de Anul Nou. Mai sunt cateva ore si vom intampina Anul Nou. Trimite-le un mesaj celor dragi! Inspira-te de aici! .

Adrian Nastase, mesaj acid pentru romani de Anul Nou

Fostul premier Adrian Nastase a postat un mesaj acid de Anul Nou, in care le spune romanilor ca vom vedea din nou, si anul viitor, oportunism, duplicitate si prostie.

Cum arata Klaus Iohannis, in urma cu patru decenii. Imagini la bustul gol cu presedintele tarii. Foto

Klaus Iohannis votat pentru a doua oara presedinte al Romaniei in luna noiembrie, a absolvit cu brio scoala generala din Sibiu, sectia de germana, dupa care a urmat cursurile actualului Colegiu National Samuel von Brukenthal. Iata cum arata presedintele Romaniei acum 40 de ani pe cand era doar un adolescent. Cum arata presedintele Romaniei, in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )