Libnet.ro
UNICEF

11:30

KLAUS IOHANNIS: 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de Anul Nou in care vorbeste despre 2019 ca despre anul victoriei democratiei si al implicarii civice. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Iohannis, mesaj de Anul Nou: 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice Am deplina incredere ca in 2020 vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a postat marti, pe Facebook, un mesaj de Anul Nou, in care isi exprima increderea ca, in 2020, romanii vor ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna, dupa ce 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice.

VIDEO Iohannis: 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de Anul Nou in care vorbeste despre 2019 ca .

Tariceanu: Anul 2019 a fost anul lui fara penali in functii publice. Haideti sa facem din anul 2020 anul lui fara incompetenti in functii publice

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma, in mesajul de Anul Nou, ca 2019 a fost un an in care democratia a fost pusa la incercare si a functionat.

Mesajul lui Iohannis la final de an: in 2019 am aratat tuturor ca suntem o natiune unita VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de Anul Nou in care vorbeste despre 2019 ca despre anul victoriei democratiei si al implicarii civice. Am deplina incredere ca, in acest nou an care sta sa inceapa, vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna, a transmis seful statului.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Am incredere ca vom ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj de Anul Nou, in care isi exprima increderea ca, in 2020, romanii vor ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna.

Iohannis, mesaj pentru romani: Am deplina incredere ca in acest nou an vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna. La multi ani! (VIDEO)

Am deplina incredere ca, in acest nou an care sta sa inceapa, vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna, a transmis Klaus Iohannis in mesajul de Anul Nou adresat.

Sondaj CURS: Aproape jumatate dintre romani cred ca presedintele Klaus Iohannis are o activitate buna

Un sondaj CURS de tip omnibus realizat in perioada 12-17 decembrie 2019, arata ca 49% dintre respondenti sunt de parere ca implicarea presedintelui Klaus Iohannis in activitatea Guvernului este un lucru bun. De asemenea, 48% dintre cei chestionati afirma ca presedintele are o activitate buna.

Cum arata Klaus Iohannis, in urma cu patru decenii. Imagini la bustul gol cu presedintele tarii. Foto

Klaus Iohannis votat pentru a doua oara presedinte al Romaniei in luna noiembrie, a absolvit cu brio scoala generala din Sibiu, sectia de germana, dupa care a urmat cursurile actualului Colegiu National Samuel von Brukenthal. Iata cum arata presedintele Romaniei acum 40 de ani pe cand era doar un adolescent. Cum arata presedintele Romaniei, in .

Horoscopul lui Klaus Iohannis pentru 2020

Inceputul anului 2020 aduce schimbari pentru presedintele Klaus Iohannis, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Sondaj de ultima ora! Ce cred romanii despre Klaus Iohannis

Potrivit unui sondaj CURS, 49% dintre respondenti sunt de parere ca implicarea presedintelui Klaus Iohannis in activitatea Guvernului este un lucru bun.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )