Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cum arata Klaus Iohannis, in urma cu patru decenii. Imagini la bustul gol cu presedintele tarii. Foto

Playtech Playtech,
Cum arata Klaus Iohannis, in urma cu patru decenii. Imagini la bustul gol cu presedintele tarii. Foto

Klaus Iohannis votat pentru a doua oara presedinte al Romaniei in luna noiembrie, a absolvit cu brio scoala generala din Sibiu, sectia de germana, dupa care a urmat cursurile actualului Colegiu National Samuel von Brukenthal. Iata cum arata presedintele Romaniei acum 40 de ani pe cand era doar un adolescent. Cum arata presedintele Romaniei, in . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis si sotia, la slujba de Craciun, la Sibiu: Va doresc tuturor Craciun fericit si Sarbatori fericite! La multi ani! VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au mers, miercuri, la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, pentru a participa la slujba de Craciun. Va doresc tuturor Craciun fericit si Sarbatori fericite! La multi ani, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis isi petrece sarbatorile la Sibiu: Presedintele si sotia sa au participat la slujba

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece Craciunul acasa, la Sibiu, alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis. Cei doi au mers, asa cum fac in fiecare an, la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime.

Klaus Iohannis l-a decorat pe jurnalistul Mihai Creanga, care a murit de Craciun

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru decorarea post-mortem cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler jurnalistului Mihai Creanga, care a murit in seara de Craciun, la varsta de 77 de ani.

Gest impresionant facut de Klaus Iohannis, dupa moartea jurnalistului Mihai Creanga

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretul de decorare post-mortem a ziaristului Mihai Creanga.

Domeniul schiabil Sureanu, preferat de presedintele Klaus Iohannis, se deschide in regim de avarie

Domensiul Schiabil din masivul Sureanu, preferat anii trecuti de presedintele Klaus Iohannis pentru schi, se deschide in 26 decembrie 2019, in regim de avarie.

Presedintele Klaus Iohannis, la slujba in prima zi de Craciun, la biserica din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a venit, miercuri dimineata, impreuna cu sotia sa, Carmen, la slujba de Craciun de la Biserica Catolica din Piata Mare, din Sibiu. Seful statului le-a urat celor prezenti in centrul orasului Craciun fericit.

Klaus Iohannis petrece Craciunul la Sibiu: Seful statului si sotia sa au participat la slujba de la Biserica Romano Catolica Sfanta Treime(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece Craciunul la Sibiu, alaturi de sotia sa, Carmen. Miercuri dimineata, cuplul prezidential a mers la slujba religioasa de la Biserica Romano Catolica Sfanta.

Gest IMPRESIONANT facut de Klaus Iohannis, dupa MOARTEA ziaristului Mihai Creanga

Vestea ca ziaristul Mihai Creanga a murit in ziua de Craciun a facut inconjurul tarii. PresedinteleKlaus Iohannis l-a decorat, vineri, pe acestapost-mortem. Astfel, in semn de recunostinta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )