Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul transant al unui medic pentru cei care refuza sa se vaccineze anti-COVID

Adevărul Adevărul,
Mesajul transant al unui medic pentru cei care refuza sa se vaccineze anti-COVID

Medicul Paul Ichim este seful Sectiei Chirurgie de la Spitalul Judetean Galati, intrata in carantina la sfarsitul lunii noiembrie, dupa ce mai multe cadre medicale s-au infectat. Nu a scapat de virus, iar acum, dupa ce s-a vindecat, medicul a anuntat ca se va vaccina anti-COVID si are un mesaj pentru cei care refuza vaccinarea. continuă pe Adevărul

Mesajul medicului Valeriu Gheorghita pentru oamenii care refuza sa se vaccineze. Fiecare ezitare, fiecare intrebare, fiecare reticenta este absolut legitima (VIDEO)

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva Covid-19 din Romania le spune celor care nu vor sase vaccineze ca fiecare ezitare, intrebare sau reticenta este absolut legitima. Acesta mai adauga.

Dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, medicul Paul Ichim are un mesaj transant pentru romanii care refuza vaccinarea anti-COVID

Seful Sectiei Chirugie, de la Spitalul Judetean Galati are un mesaj extrem de transant pentru romanii coronasceptici si pentru cei care refuza vaccinare anti-COVID. La randul sau, medicul nu a scapat de.

Business report: Un teleormanean si un clujean isi cauta job. Noile conditii de calatorie in UK. Ziua V in Europa. Cine cere austeritate? Amenzi usturatoare pentru cei care nu participa la Recensamant

Un teleormanean si un clujean isi cauta job. Care dintre ei isi gaseste primul? * Noile conditii de calatorie in Marea Britanie pentru cetatenii romani, incepand de la 1 ianuarie * Luxembourg intentioneaza sa-si extinda oferta privind schema transportului public gratuit * Ziua V in Europa: persoanele pe care le-au ales statele UE pentru administrarea primului vaccin * O conversatie despre 2023 in antreprenoriat si business * Cine cere austeritate? Legea. inghetarea salariilor bugetare si a pensiilor in functie de nivelul datoriei publice * Amenzi usturatoare pentru cei care nu participa la recensamantul din 2021 * Fonduri europene pentru firme: Cate 1,5 milioane-6 milioane Euro pentru investitii, POR 2. Ghid oficial si lista domeniilor eligibile.

Controversat proiect de lege al guvernului francez de gestionare permanenta a pandemiilor, cu restrictii pentru cei ce se opun vaccinarii si centralizare a datelor medicale personale

Cetatenilor din Franta care refuza vaccinarile in timpul unor crize sanitare severe ar urma sa li se interzica accesul la transportul public sau la anumite locuri si activitati. Proiectul de lege in procedura accelerata a fost inaintat de premierul francez Parlamentului, care l-a inregistrat pe 21 decembrie. in initiativa legislativa se mai stipuleaza ca premierul poate lua masuri pentru rechizitionarea oricarei persoane si a tuturor bunurilor si serviciilor necesare pentru a raspunde amenintarii sau situatiei de sanatate, sau sa autorizeze adoptarea unor astfel de masuri.

Spania: Registru cu persoanele care refuza sa se vaccineze anti-coronavirus. Va fi accesibil si altor tari europene

Potrivit ministrului sanatatii, Salvador Illa, autoritatile spaniole vor tine un registru cu persoanele care refuza vaccinarea impotriva COVID- Spania: Registru cu persoanele care refuza 19, document la care vo.

Spaniolii care refuza vaccinarea anti-Covid-19, inregistrati intr-un registru special

Cetatenii din Spania care refuza sa le fie administrat vaccinul impotriva noului coronavirus vor fi .

Florin Rosu, primul medic din Iasi care a fost vaccinat anti-COVID: Putem sa vedem luminita de la capatul tunelului

Campania de vaccinareimpotriva Covid-19 a inceput si in restul spitalelor din tara. Florin Rosu, seful sectiei ATI la Spitalul de Boli Infectioase este primul medic din Iasi care a fost vaccinat im.

Florin Rosu, primul medic din Iasi care a fost vaccinat anti-COVID: Putem sa vedem luminita de la capatul tunelului

Campania de vaccinareimpotriva Covid-19 a inceput si in restul spitalelor din tara. Florin Rosu, seful sectiei ATI la Spitalul de Boli Infectioase este primul medic din Iasi care a fost vaccinat im.

Vestea venita chiar acum pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla de la 1 ianuarie cu pretul la pompa

Veste pentru romani: val de scumpiri de la 1 ianuarie 2021 la curent, carburanti si tigari. Atat accizele la motorina si benzina, cat si tarifele practicate de furnizorii de energie electrica vor creste. Veste proasta pentru cei cu masini pe benzina si motorina: Pretul carburantilor va creste de la 1 ianuarie 2021. Si curentul se .

Premierul Florin Citu, anunt pentru persoanele care refuza vaccinarea

Premierul Florin Citu a postat un mesaj, duminica, pe o retea sociala, in care a subliniat faptul ca vaccinul impotriva coronavirusului este sigur si voluntar. Nu vor fi impuse restrictii pentru cei care nu se vaccineaza!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )