Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mesajul unei mamici catre ministrul Educatiei: Luni, copilul meu va merge la scoala cu o coala A4. Ghiozdanul cantareste 25% din greutatea sa. ISMB face verificari in urma reclamatiei femeii

România Liberă România Liberă,
Mesajul unei mamici catre ministrul Educatiei: Luni, copilul meu va merge la scoala cu o coala A4. Ghiozdanul cantareste 25% din greutatea sa. ISMB face verificari in urma reclamatiei femeii

O mama din Bucuresti isi va trimite copilul la scoala doar cu o foaie A4, dupa ce a cantarit ghiozdanul baiatului si a descoperit ca acesta cantareste 25% din greutatea lui. continuă pe România Liberă

Protest inedit al unei mamici fata Ministerul Educatiei: Vrea sa isi trimita copilul la scoala doar cu o coala de hartie, motivand ca ghiozdanul cantareste 25% din greutatea baiatului

O mama din Bucuresti vrea sa isi trimita la scoala copilul doar cu o coala de hartie in semn de protest fata de Ministerul Educatiei care ii obliga pe elevi sa poarte ghiozdane care cantaresc de multe ori cat un sfert din greutatea acestora. Nicoleta Vaia se arata nemultumita de faptul ca Ministerul nu este in stare sa asigure copiilor dulapioare, astfel incat sa nu mai care zilnic manualele la scoala.

Protest inedit al unei mamici fata Ministerul Educatiei: Vrea sa isi trimita copilul la scoala doar cu o coala de hartie, motivand ca ghiozdanul cantareste 25% din greutatea baiatului. / Inspectoratul Scolar Bucuresti anunta ca va face verificari

O mama din Bucuresti vrea sa isi trimita la scoala copilul doar cu o coala de hartie in semn de protest fata de Ministerul Educatiei care ii obliga pe elevi sa poarte ghiozdane care cantaresc de multe ori cat un sfert din greutatea acestora. Nicoleta Vaia se arata nemultumita de faptul ca Ministerul nu este in stare sa asigure copiilor dulapioare, astfel incat sa nu mai care zilnic manualele la scoala. UPDATE: Inspectoratul Scolar Bucuresti a anuntat ca va face verificari dupa ce femeia a reclamat ca ghiozdanul fiului ei cantareste 25% din greutatea corpului copilului.

Ministrul Educatiei, planuri de viitor si discutii despre demisie

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, isi continua campaniile de reformare a sistemului si de promisiuni, netulburat de criticile din exterior sau de propriile gafe. in cateva luni, Pop a reusit sa devina cel mai cunoscut ministru al cabinetului Tudose, nu neaparat in bine, ceea ce pentru un politician nu este deloc rau.

Ministrul Educatiei anunta noi schimbari: Fara telefoane la scoala si fara elev de serviciu

Liviu Pop, ministrul Educatiei, a propus in timpul videoconferintei cu inspectorii scolari ca telefoanele in timpul orei si elevul de serviciu sa fie interzise. Potrivit obiectivbr. ro, in.

Liviu genunche Pop chiar iubeste perlele: Ministrul Educatiei achizitioneaza in fiecare luna bijuterii(VIDEO)

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, nu conteneste sa surprinda. Se stie deja ca este iubitor de perle, caci sunt mereu la purtator, dar putini stiu ca este si un mare iubitor de bijuterii. Asta.

Cristian Tudor Popescu, raspuns dur pentru ministrul Educatiei: Violatorul in serie al limbii romane incearca sa ma violeze

Dupa ce ministrul Educatiei, Liviu Pop, l-a atacat intr-o postare pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura la adresa lui Pop.

Ministrul Educatiei a comis-o din nou. Liviu Pop, profesor de matematica, are probleme cu aritmetica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, asa cum ne-a obisnuit, a mai comis o gafa. De aceasta data, intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, a declarat ca elevii de liceu din an terminal au inceput scoala in urma cu 17-18 ani.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine ca a fost olimpic la gramatica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a spus ca a fost olimpic la gramatica, atunci cand reporterul Antena 3 l-a intrebat daca a mai chiulit in scoala la aceste ore. Iata dialogul: Reporter:.

Promisiuni dupa tragedie: Ministrul Educatiei promite ca mina Lupeni va fi consolidata

Ministrul Energiei a promis ca mina Lupeni va fi consolidata. Promisiunea vine a doua zi dupa moartea unui miner si ranirea altor doi, in urma prabusirii unei galerii. Unul dintre raniti e in stare.

Liviu Pop, pus in dificultate de echipa Pe cuvant. Ce cadou a primit ministrul Educatiei de la Ana Iorga

Joi este Ziua Educatiei, iar elevii o sarbatoresc prin. absenta. Da, Ministerul Educatiei a decis ca, intr-o zi speciala cum e aceasta, copiii nu au ce cauta la scoala. Liviu Pop a primit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )