Libnet.ro
UNICEF

09:30

Messi ramane la Barcelona. Cat va castiga cel mai scump jucator al planetei

România Liberă România Liberă,
Messi ramane la Barcelona. Cat va castiga cel mai scump jucator al planetei

Lionel Messi si-a prelungit contractul cu Barcelona pana in vara anului 2018, catalanii anuntand inca de anul trecut ca starul argentinian este unul dintre jucatorii netransferabili ai echipei. Messi va avea un salariu comparabil cu al lui Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid. continuă pe România Liberă

Cel mai scump divort din istorie: un oligarh rus trebuie sa ii plateasca fostei sotii 3,3 miliarde de euro

Cel scump divort din istorie s-a consemnat in Elvetia acolo unde un tribunal a hotarat ca miliardarul rus Dmitri Ribolovlev, patronul echipei de fotbal AS Monaco, trebuie sa ii plateasca fostei sotii suma de 3,3 miliarde de euro, in urma unui proces care a durat sase ani.

Leo Messi si-a prelungit contractul cu FC Barcelona.Starul argentinian a devenit cel mai bine platit fotbalist din lume

Dupa negocieri care au durat mai multe zile, Messi si oficialii Barcelonei au ajuns la un acord privind semnarea unui nou contract. Dupa parafarea noii intelegeri, starul argentinian a devenit cel mai bine platit fotbalist din lume.

Rusia sustine ca gazul de sist american livrat Europei va fi de doua ori mai scump decat cel rusesc

Gazul care ar putea fi vandut Europei de catre Statele Unite va fi de aproape doua ori mai scump decat cel furnizat de Rusia, a afirmat luni ministrul Energiei, Alexandr Novak, citat de AFP. Pretul acestui gaz va fi de o data si jumatate pana la doua ori mai scump decat gazul care este livrat prin gazoducte, inclusiv cel din Rusia, a spus Novak, intr-un interviu difuzat de televiziunea ruseasca RT.

Dreapta ar putea ramane grupul cel mai mare din Parlamentul European

Dreapta ar putea sa ramana cel mai mare grup al viitorului Parlament European, devansandu-i pe social-democrati, potrivit ultimelor proiectii anuntate inaintea alegerilor europene, care urma sa marcheze un avans puternic al euroscepticilor.

Crin Antonescu: Cel mai mare scandal dintre mine si Ponta a fost cel pentru Legea amnistiei. El a mintit (VIDEO)

LiderulPNL Crin Antonescu a declarat, luni dimineata, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca proiectul de lege privind amnistierea a generat cel mai mare scandal dintre el si liderul PSDVi.

Romania a inceput ascensiunea catre cel mai inalt varf din lume

Tiberiu Pintilie si Adrian Fako adica echipa Everest a Romaniei a inceput ieri ascensiunea catre cel mai inalt varf montan din lume, alaturi de serpasi, cel mai inalt punct atins pana acum fiind la 7400 de metri.

UPDATE. Cel mai batran supravietuitor al Holocaustului romilor, inmormantat pe cantece lautaresti

Traian Grancea, cel mai batran supravietuitor al Holocaustului romilor, a murit. Avea 108 ani. Funeraliile au loc marti, in localitatea sibiana Porumbacu de Jos.

A murit cel mai batran supravietuitor al Holocaustului romilor. Avea 108 ani

Traian Grancea, cel mai batran supravietuitor al Holocaustului romilor, a murit. Avea 108 ani. Funeraliile au loc marti, in localitatea sibiana Porumbacu de Jos.

Cel mai batran supravietuitor al Holocaustului romilor a murit la varsta de 108 ani

Cel mai batran supravietuitor al Holocaustului romilor, Traian Grancea, a murit, la varsta de 108 ani, funeraliile urmand sa aiba loc marti, in localitatea sibiana Porumbacu de Jos, transmite MEDIAFAX.

Sa scrii despre moarte e cum ai scrie despre cel mai frumos lucru

Sa umpli pagini de imagine, de miros ori de lumina, sa incerci convingerea despre cel mai firesc adevar acela ca nu putem disparea, ca suntem substanta care, vie, nu poate sa manifeste non-existenta, e cum ai canta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )