Libnet.ro
UNICEF

12:45

Messi ii raspunde lui Ronaldo tot cu un hattrick

Online Sport Online Sport,
Messi ii raspunde lui Ronaldo tot cu un hattrick

La doar o zi dupa ce Cristiano Ronaldo marca trei goluri in deplasare cu Galatasaray, argentinianul Lionel Messi a invins aproape de unul singur pe Ajax Amsterdam. continuă pe Online Sport

Senatorii, lasati in plen doar dupa ce li se verifica identitatea.

Parlamentul a decis ca cei care intra in plenul Senatului trebuie sa treaca de filtrul agentilor de paza. Masura de control a fost stabilita dupa ce discursul premierului Victor Ponta a fost intrerupt, marti, de doi membri ai Partidului Noua Republica, transmite Digi24. ro. De acum incolo, agentii de paza vor confrunta toate chipurile cu lista pe care sunt pozele alesilor, singurii care au voie la sedinta. Camera Deputatilor a cerut o ancheta pentru a-i gasi pe cei vinovati de incident. De .

VIDEO. Senatorii, lasati in plen doar dupa ce li se verifica identitatea.

Parlamentul a decis ca cei care intra in plenul Senatului trebuie sa treaca de filtrul agentilor de paza. Masura de control a fost stabilita dupa ce discursul premierului Victor Ponta a fost intrerupt, marti, de doi membri ai Partidului Noua Republica, transmite Digi24. ro. // De acum incolo, agentii de paza vor confrunta toate chipurile cu lista pe care sunt pozele alesilor, singurii care au voie la sedinta. Camera Deputatilor a cerut o ancheta pentru a-i gasi pe cei .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )