Libnet.ro
UNICEF

00:07

metoo. Scandal sexual la cel mai inalt nivel politic. Sefa diplomatiei suedeze: Deodata, am simtit o mana pe coapsa mea...

Antena3 Antena3,
metoo. Scandal sexual la cel mai inalt nivel politic. Sefa diplomatiei suedeze: Deodata, am simtit o mana pe coapsa mea...

Sefa diplomatiei suedeze, Margot Wallstrom, a dezvaluit miercuri ca a trait experienta unui incident de hartuire sexuala la cel mai inalt nivel politic, ea alaturandu-se. continuă pe Antena3

Localnicii cer ca fostul episcop de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, sa fie sters de pe peretii bisericilor

Episcopul de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, a parasit functia, dar imaginea inca apare pictata in zeci de biserici. Corneliu Barladeanu a fost pictat.

Dan Negru, revoltat: Cel mai important capital pe care TVR il are si nu stie inca sa-l foloseasca este ...

Dan Negru a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa Televiziunii Romane, pe care o acuza ca nu stie sa foloseasca cel mai important capital pe care il detine: arhiva TV. in.

Tariceanu: Legile Justitiei sunt cel mai important obiectiv politic si parlamentar al ALDE in aceasta sesiune

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat marti ca, pentru ALDE, legile Justitiei sunt cel mai important obiectiv politic si parlamentar din aceasta sesiune, precizand ca, daca.

Digi Mobil, Orange, Telekom sau Vodafone: cine iti ofera cel mai rapid net pe mobil

Competitia pentru cel mai rapid internet pe mobil este intotdeauna in desfasurare, iar acum avem cele mai noi rezultate din piata telecomunicatiilor autohtone. Fiecare dintre cei patru operatori de pe piata, fie ca vorbim de Digi Mobil, de Orange, de Telekom sau de Vodafone, incearca sa ofere ce e mai bun clientilor, numai ca, atunci [].

Alegeri parlamentare in Austria. Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume

Austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate. Favorit in aceste alegeri este Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern.

Alegeri parlamentare anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume!

6,4 milioane de austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Gu.

Alegeri anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume, dar si SPAIMA MIGRANTILOR din tara

6,4 milioane de austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Gu.

Glyphosat, pesticidul cel mai utilizat din lume, otrava din farfuria noastra

Europa trebuie sa decida daca reautorizeaza sau nu pesticidul cel mai utilizat din lume, clasat de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) probabil cancerigen pentru om.

Cel mai bun comentariu la CEx PSD

Moderatorii postului de stiri Antena 3 au avut vineri seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cel mai bun comentariu privind sedinta Comitetului Executiv CEx) National al PSD, in cadrul careia ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc si-au anuntat demisiile din Cabinetul condus de Mihai Tudose.

Cel mai mare targ de profil medical din Vestul Romaniei va reuni peste o suta de expozanti

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 2-4 noiembrie 2017, cea mai mare expozitie de profil medical din Vestul Romaniei si una dintre cele mai importante la nivel national, targul Ar-Medica. Este vorba despre editia XXIV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )