Libnet.ro
UNICEF

01:05

Metroul din Bucuresti implineste 33 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Metroul din Bucuresti implineste 33 de ani

Metroul bucurestean implineste 33 de ani la 19 noiembrie. Istoria lui nu incepe insa in anii 039;70, ci cu mult mai devreme, in anii 039;30. Adevarul. ro va propune, timp de o saptamana, o radiografie a metroului bucurestean vazuta prin ochii lui Octavian. continuă pe Wall-Street Ro

SERIAL Metroul din Bucuresti implineste astazi 33 de ani. Episodul 1 - Ambitia lui Nicolae Ceausescu

Metroul bucurestean implineste 33 de ani in 19 noiembrie. Istoria lui nu incepe insa in anii 70, ci cu mult mai devreme, in anii 30. Adevarul. ro va propune, timp de o saptamana, o radiografie a metroului bucurestean vazuta prin ochii lui Octavian Udriste, unul dintre cei cinci temerari ai metroului din Romania. Udriste a povestit, pentru adevarul. ro, caznele prin care a trecut metroul pana sa devina realitate. Construirea acestuia a fost o lupta continua intre tehnicieni si intruziunile stupide ale cuplului Ceausescu.

Se implinesc 33 de ani de la punerea in functiune a primului tronson de metrou, in Capitala

Metroul din Bucuresti implineste luni 33 de ani de la punerea in functiune a primului tronson, Semanatoarea - Timpuri Noi. Ideea unei linii metrou in Capitala a aparut la inceputul secolului XX, in anii.

SIMPATICI: A Candidatii ARD din Bucuresti promoveaza in campanie sarbatoarea Ziua ...

Candidatii din Bucuresti ai Aliantei Romania Dreapta ARD) au decis sa-si faca PR intr-un mod comic. Astfel, ei au decis sa promoveze in actiunile electorale Ziua Bunavointei, initiativa preluarii acestei sarbatori apartinand Sandrei Pralong, candidat din partea PNTCD pentru Senat in colegiul 6, din Sectorul 3. Sandra Pralong a explicat, duminica, intr-o conferinta de presa, la care au fost prezenti si o mare parte dintre candidatii ARD din Capitala, ca ideea acestei sarbatori, diferita de .

LeasePlan implineste cinci ani de activitate

LeasePlan Romania a implinit cinci ani de activitate, relateaza un comunicat de presa remis redactiei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2145 seconds )