Libnet.ro
UNICEF

01:05

MFE: 10 milioane lei pentru Institutul de Hematologie Transfuzionala Prof. Dr. C.T. Nicolau

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFE: 10 milioane lei pentru Institutul de Hematologie Transfuzionala Prof. Dr. C.T. Nicolau

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Cresterea Competitivitatii Economice POSCCE), finanteaza cu 10. 000 lei cu Institutul de Hematologie Transfuzionala Prof. Dr. Nicolau INHT). continuă pe Ziarul Bursa

Impact vrea sa emita obligatiuni de 135 milioane lei pentru finantarea Greenfield Plaza

Impact Developer and Contractor IMP) doreste sa emita obligatiuni corporative negarantate in valoare maxima de 135 milioane lei pentru a finanta centrul urban Greenfield Plaza, se arata in convocarea actionarilor transmisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ASF a aprobat majorari de capital de peste 200 milioane lei pentru societatile de asigurari si brokeri in primul trimestru din 2015

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat miercuri ca in primul trimestru din acest an a aprobat majorari de capital de aproximativ 200 milioane lei in cazul a sase societati de asigurari si de aproximativ 1,9 milioane lei in cazul a noua brokeri. Mai sunt in curs de aprobare majorari de capital in valoare de peste 100 milioane de lei. ASF a aprobat de asemenea si prospectul de baza cu privire la programul de oferta de vanzare de obligatiuni emise de Primaria Municipiului Bucuresti, program a carui valoare maxima va fi de maxim 2. 000 lei.

FNGCIMM a acordat garantii de 555 milioane lei, pentru Prima Casa

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM) a acordat, de la inceputul anului 2015, aproape 6. 800 garantii, in valoare de 555 milioane lei, acestea sustinand credite de peste 1,11 miliarde de lei pentru Programul Prima Casa, iar valoarea medie a finantarii accesate a fost de aproximativ 165. 000 lei, potrivit institutiei.

Comisia Europeana a aprobat temporar un ajutor de stat de 167 de milioane lei pentru Complexul Energetic Hunedoara

Comisia Europeana a aprobat pentru o perioada de sase luni un ajutor de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara. Potrivit expertilor CE, ajutorul de stat este in concordanta cu normele UE privind salvarea si restructurarea intreprinderilor aflate in dificultate). El este limitat la suma necesara Complexului Energetic Hunedoara pentru a-si desfasura in continuare activitatile de exploatare a centralelor electrice in urmatoarele sase luni si pentru plata creditorilor.

Comisia Europeana a aprobat ajutor de stat de 167 milioane lei pentru Complexul Energetic Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar ajutorul de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara CE Hunedoara).

Comisia Europeana a aprobat ajutor de stat de 167 milioane lei pentru CE Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar ajutorul de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara CE Hunedoara).

Profit net de 15,68 milioane lei, pentru Omniasig

Omniasig Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat in 2014 prime brute subscrise in valoare totala de 860,38 milioane lei, in scadere cu 2,35% fata de anul anterior, si un profit net de 15,68 milioane lei, conform standardelor IFRS, potrivit unui comunicat al companiei.

Spitalul din Curtea de Arges, amendat cu 10.000 lei, pentru moartea unui copil

Spitalul din Curtea de Arges a fost amendat cu 10. 000 de lei pentru management de caz defectuos, in cazul copilului de sapte ani care a murit in unitatea medicala la o zi de la internare, informeaza Mediafax.

Guvernul aloca 15 milioane de lei pentru sprijinirea IMM-urilor

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 15 milioane lei, aferente lunii aprilie, pentru lansarea si derularea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii. Suma de 15 milioane de lei reprezinta a doua transa deblocata in 2015, din suma de 70 de milioane de lei retinuta conform Legii nr. 186/2014 a Bugetului de stat pe anul 2015, ce urmeaza sa fie repartizata de Guvern pe o perioada de sase luni, in mod esalonat, pentru programele destinate IMM-urilor. In luna martie a fost deblocata de catre Guvern suma de 10 milioane de lei.

Guvernul aloca 15 milioane de lei pentru sprijinirea IMM-urilor

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 15 milioane lei, aferente lunii aprilie, pentru lansarea si derularea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )