Libnet.ro
UNICEF

15:00

ASF a aprobat majorari de capital de peste 200 milioane lei pentru societatile de asigurari si brokeri in primul trimestru din 2015

Hotnews Hotnews,
 ASF a aprobat majorari de capital de peste 200 milioane lei pentru societatile de asigurari si brokeri in primul trimestru din 2015

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat miercuri ca in primul trimestru din acest an a aprobat majorari de capital de aproximativ 200 milioane lei in cazul a sase societati de asigurari si de aproximativ 1,9 milioane lei in cazul a noua brokeri. Mai sunt in curs de aprobare majorari de capital in valoare de peste 100 milioane de lei. ASF a aprobat de asemenea si prospectul de baza cu privire la programul de oferta de vanzare de obligatiuni emise de Primaria Municipiului Bucuresti, program a carui valoare maxima va fi de maxim 2. 000 lei. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana a aprobat temporar un ajutor de stat de 167 de milioane lei pentru Complexul Energetic Hunedoara

Comisia Europeana a aprobat pentru o perioada de sase luni un ajutor de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara. Potrivit expertilor CE, ajutorul de stat este in concordanta cu normele UE privind salvarea si restructurarea intreprinderilor aflate in dificultate). El este limitat la suma necesara Complexului Energetic Hunedoara pentru a-si desfasura in continuare activitatile de exploatare a centralelor electrice in urmatoarele sase luni si pentru plata creditorilor.

Scandal la Primaria Drobeta Turnu Severin. Curtea de Conturi a descoperit plati nelegale de peste sapte milioane de lei

Primaria Drobeta Turnu Severin a facut, in perioada 2010-2013, plati nelegale de peste sapte milioane de lei, potrivit unor documente ale Curtii de Conturi Mehedinti, facute publice, miercuri, de viceprimarul liberal, care a cerut demisia primarului Constantin Gherghe, informeaza Mediafax.

Directia Nationala Anticoruptie vrea sa cumpere computere de peste doua milioane de lei

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat, miercuri, prin intermediul SEAP, ca vrea sa cumpere, prin licitatie publica, computere si echipamente IT in valoare de peste doua milioane de lei.

Declaratia de avere a deputatului PSD Ion Ochi: Peste 200 de hectare de teren, imprumuturi acordate de peste 1,3 milioane lei si bijuterii in valoare de 8.000 de euro

Potrivit decaratie de avere, deputatul PSD Ion Ochi are peste 200 de hectare de teren, un apartament in Brasov si a acordat imprumuturi de peste 1,3 milioane de lei societatii la care este actionar, informeaza Me.

Actionarii THR Marea Neagra au aprobat dividende de 2,02 milioane de lei

Actionarii Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra au decis, luni, repartizarea sumei de 2,02 milioane lei ca dividende 0,0035 lei dividend brut pe actiune), in timp ce din restul profitului se vor constitui rezerva legala 317. 638 lei) si alte rezerve 3,45 milioane de lei).

Comisia Europeana a aprobat ajutor de stat de 167 milioane lei pentru Complexul Energetic Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar ajutorul de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara CE Hunedoara).

Comisia Europeana a aprobat ajutor de stat de 167 milioane lei pentru CE Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar ajutorul de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara CE Hunedoara).

Imofinance va emite obligatiuni corporatiste de 20 milioane lei

Grupul financiar Imofinance Cluj va emite obligatiuni corporatiste de 20 milioane lei, pentru diversificarea surselor de finantare, a hotarat astazi Adunarea Generala a Actionarilor AGA), care a mai aprobat majorarea capitalului social, prin capitalizarea integrala a profitului net aferent anului 2014, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Posta Romana a castigat un contract de peste 30,3 milioane lei cu Ministerul Justitiei si va expedia actele de procedura pentru toate instantele judecatoresti

Posta Romana a castigat un contract de peste 30,3 milioane lei fara TVA cu Ministerul Justitiei, in baza caruia toate Judecatoriile si Tribunalele din tara vor expedia acte de procedura pentru instantele judecatoresti, au declarat pentru HotNews. ro oficialii Postei Romane. Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise demarate in luna februarie a acestui an, in care singura oferta primita a fost din partea Postei Romane, dupa cum arata datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

FNGCIMM a acordat garantii de 555 milioane lei, pentru Prima Casa

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM) a acordat, de la inceputul anului 2015, aproape 6. 800 garantii, in valoare de 555 milioane lei, acestea sustinand credite de peste 1,11 miliarde de lei pentru Programul Prima Casa, iar valoarea medie a finantarii accesate a fost de aproximativ 165. 000 lei, potrivit institutiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )