Libnet.ro
UNICEF

23:01

O mica balerina din Romania cucereste lumea

Antena3 Antena3,
O mica balerina din Romania cucereste lumea

O micuta balerina din Romania, Anca, a devenit vedeta dupa ce un site a postat online fotografii cu aceasta pozand in plina strada, in Bucuresti, scrie ziare. com. Autorul instantaneelor, Andrei Mihai Cristian, a. continuă pe Antena3

Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri

Daca esti utilizator de online banking, exista sanse mari sa devii tinta unui virus periculos cu care se confrunta bancile in prezent. Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a [] Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bogat inspector scolar din Romania. Cum isi justifica averea impresionanta

Cel mai bogat inspector scolar din Romania detine nu mai putin de sapte case si apartamente, zece terenuri, dar si conturi de sute de mii de lei si zeci de mii de euro. Seful invatamantului din Gorj si-a.

Bitdefender: Un nou virus afecteaza utilizatorii de online banking BRD si ING din Romania

Utilizatorii serviciilor de online banking din Romania sunt, in ultimele zile, tinta exclusiva a unui nou val de mesaje spam trimise de catre Dridex, un nou troian bancar care fura datele de autentificare ale persoanelor, clienti a doua banci autohtone, BRD si ING, atentioneaza specialistii Bitdefender.

Bitdefender: Clientii serviciilor de online banking din Romania, vizati de un nou val de mesaje spam

Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a descoperit o versiune Tinba v3.

Bitdefender avertizeaza: Clientii serviciilor de online banking din Romania, vizati de un nou val de mesaje spam

Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce.

Piata de bunuri de folosinta indelungata din Romania continua sa creasca, dar incetineste ritmul

Piata de bunuri de folosinta indelungata din Romania a inregistrat o crestere usoara de 6. 4% in trimestrul al doilea din 2015, ajungand astfel la valoarea de 449 de milioane de euro.

Consiliul Medicilor din Romania: Medicii nu sunt functionari publici

Colegiul Medicilor din Romania CMR) critica decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), care a dispus ca medicii care lucreaza in sistemul public de sanatate nu pot primi plati suplimentare sau donatii de la pacienti, precizand ca doctorii nu sunt functionari publici, informeaza Mediafax.

Orasul din Romania care bea constient apa otravita

Ultimele masuratori efectuate de Directia de Sanatate Publica Salaj asupra calitatii apei care curge la cismelele din municipiul Zalau au confirmat perpetuarea problemei semnalate de ani buni la aceste.

Trupele AMERICANE din Bulgaria vor fi conduse din Romania. Ce FORTE aduc americanii

Trupele Infanteriei Marine a SUA, care vor apara Bulgaria, vor fi conduse din Romania.

Business Report: Americanii au retras porumbul modificat genetic din Romania. Se fac teste pe prune; Pretul petrolului coboara la minimul ultimilor sase ani; Proiect de lege - Masinile inmatriculate in alte state vor putea circula in Romania doar 90 de z

De cine si cum poate fi salvat Codul Fiscal. Chestiunea conjuncturii. Inainte de toate, datele de la care plecam: a-, Sunt mai bine de 10 ani de cand mediul. Hidroelectrica functioneaza la avarie. Produce mai putina energie decat Cernavoda si centralele eoliene. Cea mai mare companie din energia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )