Libnet.ro
UNICEF

14:15

Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din istorie, are o avere de peste 100 de milioane de euro, doar in 2015

România Liberă România Liberă,
Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din istorie, are o avere de peste 100 de milioane de euro, doar in 2015

Chiar daca s-a retras din activitatea profesionista, Michael Jordan, unul dintre cei mai buni baschetbalisti ai lumii, ramane cel mai bine platit sportiv retras din activitate. Cifrele stau marturie, in conditiile in care doar in 2015 Jordan a adunat fabuloasa suma de 110 milioane de dolari 98 de milioane de euro). continuă pe România Liberă

Romgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Romgaz SNG) au inregistrat, in perioada 21-28 martie, o apreciere de 1,41%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, in conditiile in care indicii bursieri au ramas pe minus.

Michael Jordan, cel mai bine platit sportiv retras din activitate

Michael Jordan, unul dintre cei mai buni baschetbalisti ai lumii, este cel mai bine platit sportiv retras din activitate. Cifrele stau marturie, in conditiile in care doar in 2015 fostul baschetbalist a adunat fabuloasa suma de 110 milioane de dolari 98 de milioane de euro).

Dor Geta Popescu, cel mai bun alpinist de altitudine din Romania

Federatia Romana de Alpinism si Escalada a desemnat cei mai buni sportivi ai anului 2015. Dor Geta Popescu a primit titlul de cel mai bun alpinist de altitudine din Romania.

Aferim!, cel mai bun film la Gala Premiilor Gopo 2016

Pelicula Aferim!, de Radu Jude, a castigat trofeul pentru cel mai bun film, luni seara, la cea de-a zecea editie a Galei Premiilor Gopo, care s-a desfasurat la Teatrul National Bucuresti, transmite news. ro.

INTERVIU cu Marian Godina: Politia este cel mai bun punct de observare a societatii cu bune si cu rele

Marian Godina a devenit unul dintre cei mai cunoscuti politisti din Romania. El a ajuns in atentia opiniei publice mai intai pentru postarile pline de umor de pe pagina sa de Facebook dar si pentru scandalul pe care l-a iscat la IPJ Brasov, dupa ce a sanctionat un sofer care ar fi avut pile. Godina este autorul cartii Flashuri din sens opus si spune ca nu vrea sa se opreasca din scris dar si ca isi iubeste meseria pe care si-a ales-o de mic. Va invitam sa descoperiti cum a ajuns politistul Marian Godina un scriitor de succes, care este autorul preferat dar si ce suprize mai pregateste, in acest interviu.

Intrarile de capital in pietele emergente au atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Investitorii straini au injectat in luna martie o suma de aproximativ 36,8 miliarde de dolari in actiunile si obligatiunile de pe pietele emergente, cel mai ridicat nivel lunar inregistrat in ultimele 21 de luni, a apreciat marti Institutul International pentru Finante IIF), cel mai mare grup de lobby al sectorului financiar, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

Poveste impresionanta! A aflat ca ii va muri cainele. Ce a facut o femeie pentru cel mai bun prieten al ei

Se spune ca niciodata nu-ti alegi animalul de companie, ci el te alege pe tine. Buddy, un caine de cireada australian, si-a gasit stapana ideala. Si asta pentru ca aceasta a facut tot ce i-a stat in putinta sa-i indeplineasca cele mai ascunse vise, atunci cand a aflat ca mai are doar cateva saptamani de trait.

Dor Geta Popescu a fost desemnata cel mai bun alpinist de altitudine din Romania. Are doar 12 ani si deja a intrat in Cartea Recordurilor

Federatia Romana de Alpinism si Escalada a desemnat cei mai buni sportivi ai anului 2015. Dor Geta Popescu a primit titlul de cel mai bun alpinist de altitudine din Romania.

Noriel: Primul trimestru, cel mai bun din ultimii sase ani. Vrem sa dezvoltam gama de produse pentru bebelusi

Noriel, cel mai mare retailer din piata locala de jocuri si jucarii, un domeniu de aproximativ 180 de milioane de euro, vrea ca anul acesta sa isi dezvolte gama de produse pentru copii cu varste intre 0 si 3 ani, a declarat in cadrul emisunii Wall-Street 360, Cristian Constantinescu, CEO al companiei.

A iesit in oras cu prietenii. Cand s-a intors acasa, a facut cel mai penibil lucru din viata lui. Se uita la telefon si nu-i venea sa creada

Tuturor ni s-a intamplat, macar o data, sa sunam sau sa dam SMS la un numar gresit. insa ce a facut protagonistul acestei intamplari depaseste orice imaginatie. Daca n-ar fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )