Libnet.ro
UNICEF

17:01

Michelin muta productia de anvelope din Ungaria in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Michelin muta productia de anvelope din Ungaria in Romania

Michelin muta productia fabricii de anvelope pentru autocamioane din Ungaria Budapesta), in Romania Zalau), Polonia Olsztyn) si Germania Karlsruhe si Homburg). continuă pe Wall-Street Ro

Michelin muta productia de anvelope din Ungaria in Romania

Michelinmuta productia fabricii de anvelope pentru autocamioane din Ungaria Budapesta), in Romania Zalau), Polonia Olsztyn) si Germania Karlsruhe si Homburg).

Michelin muta productia din Budapesta in Polonia, Romania si Germania

Grupul francez Michelin va inchide anul viitor fabrica de anvelope pentru autocamioane din Budapesta, iar productia va fi transferata la fabricile din Olsztyn Polonia), Zalau Romania) si Karlsruhe si Homburg Germania), sustine Reuters.

Michelin va muta la Zalau o parte din productia fabricii din Budapesta care va fi inchisa

Michelin va inchide la mijloc de 2015 fabrica de anvelope din Budapesta, productia urmand a fi relocata la patru fabrici, dintre care una se afla in Romania, la Zalau, scrie Bloomberg. La fabrica ungara lucreaza peste 500 de oameni, dar scaderea pietei a facut-o necompetitiva.

Nationala de volei masculin a Romaniei a castigat turneul Alba Regia din Ungaria

Nationala de volei masculin a Romaniei a castigat turneul Alba Regia Volleyball din Ungaria, dupa ce s-a impus in toate cele trei meciuri. Romania a evoluat cu reprezentativa tarii gazda, Suedia si Israel.

Grupul francez Michelin va inchide fabrica din Budapesta si muta productia in Polonia, Romania si Germania

Grupul francez Michelin va inchide anul viitor fabrica de anvelope pentru autocamioane din Budapesta, care are peste 500 de angajati, iar productia va fi transferata la fabricile din Olsztyn Polonia), Zalau Romania) si Karlsruhe si Homburg Germania).

Michelin va inchide fabrica din Budapesta si muta productia in Polonia, Romania si Germania

Grupul francez Michelin va inchide anul viitor fabrica de anvelope pentru autocamioane din Budapesta, care are peste 500 de angajati, iar productia va fi transferata la fabricile din Olsztyn Polonia), Zalau.

Basescu despre situatia din Ucraina: Romania nu este in pericol de a fi atacata

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, referindu-se la solicitarea premierului privind convocarea CSAT pe tema situatiei din Ucraina, ca acest semnal nu trebuie dat, pentru ca Romania nu este in pericol de a fi atacata, conform Mediafax.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )