Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sebastian Ghita, atac la adresa ministrului Economiei: Domnul Borc este cel care ne-a vandut toate fabricile de ciment si este si un apropiat al unor servicii de informatii straine (VIDEO)

B1 B1,
Sebastian Ghita, atac la adresa ministrului Economiei: Domnul Borc este cel care ne-a vandut toate fabricile de ciment si este si un apropiat al unor servicii de informatii straine (VIDEO)

Sebastian Ghita a lansat un atac la adresa mininistrului Economiei, Costin Borc. intr-o interventie telefonica pentru B1 Tv, deputatul a declarat ca exista persoane care au urmarit cariera ministrului. continuă pe B1

Sebastian Ghita, la DIICOT. El sustine ca a fost audiat ca martor in dosarul privind spionarea sefei DNA: Probabil procurorii verifica daca acea adresa secreta a lui Kovesi, cucuveauamov@gmail.com, a fost sparta de cei de la Black Cube/ DIICOT neaga ca l

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat luni seara la sediul DIICOT, el declarand jurnalistilor ca urmeaza sa fie audiat ca martor in dosarul privind spionarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in care este anchetata agentia israeliana Black Cube. Ghita a sustinut ca procurorii vor sa afle daca adresa de email cucuveauamov@gmail. com, despre care deputatul spune ca ii apartine lui Kovesi, a fost sparta de cei de la Black Cube, iar acestia au putut afla astfel informatii secrete ale statului roman, ale DNA si ale lui Kovesi. 30: DIICOT neaga ca l-a audiat luni pe Ghita in dosarul Black Cube: Adresa de email pe care o invoca nu face obiectul dosarului nostruUPDATE 19. 10: La plecarea de la DIICOT, Sebastian Ghita a refuzat sa confirme ca ar fi denuntator in dosarul Black Cube. 50: Potrivit unor surse judiciare citate de Digi24, prezenta lui Ghita la DIICOT este urmarea unui denunt pe care acesta l-a facut acum cateva luni in dosarul Black Cube si nu are nicio legatura cu dezvalurile recente despre sefa DNA. Ca urmare a acestui denunt, Ghita a fost audiat in urma cu cateva saptamani, iar astazi a cerut sa fie audiat din nou, pentru a face unele precizari.

Sebastian Ghita: Kovesi trimitea informatii din dosare de pe adresa cucuveauamov@gmail.com

Sebastian Ghita a afirmat intr-o emisiune TV ca cel putin o redactie de ziar primea informatii pe surse de pe adresa cucuveuamov@gmail. com, potrivit realitatea. net. Eu am sustinut da doamna Kovesi.

VIDEO UPDATE Sebastian Ghita a venit la DNA Ploiesti cu doua statuete bufnite pe care sustine ca le-a primit de la Kovesi. Ghita: Ni se va livra cu ajutorul procuraturii o noua clasa politica ce va face ce au facut tehnocratii anul acesta

Deputatul Sebastian Ghita a venit marti la DNA Ploiesti pentru audieri in dosarul in care e acuzat de spalare de bani cu ocazia finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania. Ghita a venit cu doua statuete de bufnite pe care sustine ca le-a primit de la Laura Codruta Kovesi, aluzie la acuzatia sa ca sefa DNA i-ar fi scris de pe un email secret cu adresa cucuveauamov@gmail. com. UPDATE Sebastian Ghita a declarat la iesirea de la DNA ca citarea sa precum si a altor politicieni, este o incercare facuta prin intermediul procuraturii de a-i scoate pe acesti din politica si de a se livra o noua clasa politica ce va face ce au facut tehnocratii anul acesta.

Sebastian Ghita, prima reactie dupa ce DIICOT a spus ca nu l-a audiat

DIICOT neaga faptul ca l-a audiat luni pe deputatul Sebastian Ghita in dosarul Black Cube, in legatura cu presupusa adresa de email pe care ar fi folosit-o procurorul-sef al DNA, Laura Codruta.

Surpriza din partea DIICOT. Directia de Investigare neaga faptul ca l-a audiat pe deputatul Sebastian Ghita in dosarul Black Cube

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) neaga faptul ca deputatul Sebastian Ghita a fost audiat in dosarul Balck Cube in legatura cu presupusa adresa de email pe care ar fi folosit-o procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Deputatul Sebastian Ghita, audiat ca martor la DIICOT: Cei de la Black Cube au spart e-mailul cucuveauamov, folosit de Kovesi

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat la sediul DIICOT unde este audiat ca martor in dosarul Black Cube. Parlamentarul a reinterat ca Laura Codruta Kovesi ar folosi adresa de e-mail cucuveauamov@gmail. com, care ar fi fost sparta de agentia israeliana Black Cube.

Sebastian Ghita: Cei de la Black Cube au spart e-mailul cucuveauamov, folosit de Kovesi. SURSE: DIICOT nu investigheaza nimic legat de e-mail

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat la sediul DIICOT unde este audiat ca martor in dosarul Black Cube. Parlamentarul a reinterat ca Laura Codruta Kovesi ar folosi adresa de e-mail cucuveauamov@gmail. com, care ar fi fost sparta de agentia israeliana Black Cube.

Circ mediatic de campanie: Klaus Iohannis ii ia apararea lui Kovesi in scandalul momentului. Sebastian Ghita reactioneaza (VIDEO)

Acuzatiile lui Sebastian Ghita despre plagiatul lui Kovesi, un circ mediatic de campanie. Aceasta a fost reactia presedintelui Klaus Iohannis cand a fost intrebat despre scandalul creat in.

Sebastian Ghita: Daca Tony Blair in toata lumea tine conferinte, nu putem noi acum in Romania sa il acuzam de spalare de bani (VIDEO)

Sebastian Ghita a vorbit miercuri, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, despre dosarul Tony Blair. Deputatul a declarat ca acuzatiile din dosar sunt ilare si ca afecteaza imaginea.

Radu Banciu, despre cadourile pe care Sebastian Ghita sustine ca le-a primit de la Kovesi: Decat sa ii dea o Biblie omului mai bine ii aduci cate o bufnita pe fiecare deget (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre Sebastian Ghita care s-a prezentat la sediul DNA cu doua bufnite despre care afirma ca le-a primit cadou de la Laura.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )