Libnet.ro
UNICEF

16:30

Microbuzul, un mijloc de transport periculos

România Liberă România Liberă,
Microbuzul, un mijloc de transport periculos

Cel putin 22 de persoane au murit numai anul trecut in accidente rutiere in care au fost implicate microbuze de transport persoane. Alte cateva zeci au fost ranite. continuă pe România Liberă

Cel putin sapte persoane au decedat, iar alte 22 au fost ranite

Islamisti inarmati au deschis focul, in aceasta dupa-amiaza, intr-un centru comercial din Bagdad, omorand cel putin sapte persoane si ranind alte cel putin 22, dupa care au luat ostatici, transmite bbc. com.

Atacuri multiple la Bagdad. Cel putin 30 de oameni au fost ucisi

Mai multe atacuri au avut loc luni in Irak, in urma carora si-au pierdut viata peste 30 de persoane. Cel putin 20 de persoane si-au pierdut viata, iar cateva zeci au fost ranite luni in atacuri vizand o.

Cel putin 18 persoane au murit

ACTUALIZARE 21:51 Cel putin 18 persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost ranite dupa ce patru indivizi inarmati au atacat un centru comercial din Bagdad, unde au luat sute de ostatici, potrivit unor surse medicale citate de Reuters.

Cel putin 12 copii au fost ucisi intr-un raid efectuat de aviatia militara rusa in Siria

Cel putin 12 copii au murit in urma unui raid aerian care a vizat luni o scoala din provincia siriana Alep, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), atribuind bombardamentul Rusiei, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Raid aerian asupra unei inchisori din Siria controlata de Al-Qaida. Cel putin 39 de morti

Cel putin 39 de persoane au fost ucise azi intr-un raid aerian care a vizat o inchisoare administrata de filiala retelei teroriste Al-Qaida in Siria, Frontul al-Nusra, au declarat activisti citati de Associated Press in pagina electronic, anunta Mediafax.

Cel putin 39 de persoane au fost ucise intr-un raid aerian al Rusiei impotriva unei inchisori Al-Qaida din Siria

Cel putin 39 persoane au fost ucise sambata in urma raid al aviatiei ruse care a vizat o cladire unde se afla o inchisoare a organizatiei teroriste Al-Qaida in zona de nord-vest a Siriei, transmite AFP online.

Cel putin 23 de persoane au murit de foame in orasul sirian Madaya

Cel putin 23 de persoane au murit din cauza foametei de la 1 decembrie, in orasul sirian Madaya, aflat sub asediul armatei siriene de sase luni, a anuntat, vineri, organizatia Medici fara Frontiere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )