Libnet.ro
UNICEF

09:45

Microsoft nu mai asigura, din aprilie, intretinere pentru Windows XP: Sistemul informatic al institutiilor statului ar putea pica

B1 B1,
Microsoft nu mai asigura, din aprilie, intretinere pentru Windows XP: Sistemul informatic al institutiilor statului ar putea pica

Din aprilie, Microsoft va abandona sistemul Windows XP pe data de 8 aprilie. Specialistii in telecomunicatii avertizeaza ca institutiile din Romania care au calculatoare pe care este instalat sistemul de. continuă pe B1

Datele personale ale romanilor ar putea fi in pericol, din 8 aprilie. ...

Din aprilie, Microsoft va abandona sistemul Windows XP. Specialistii in telecomunicatii avertizeaza ca institutiile din Romania care au calculatoare pe care este instalat sistemul de operare Windows XP, ar putea avea probleme cu sistemul informatic, informeaza Digi 24. ro. Mai grav este ca Microsoft nu va mai asigura nici intretinerea si nici solutii antivirus in pas cu noile amenintari. Magnitudinea deciziei Microsoft va fi majora, sustin oficialii STS, pentru ca statul roman, desi avertizat, .

Ne va scadea de trei ori factura la mobil din aprilie?.

ANCOM obliga operatorii de telefonie sa practice, din aprilie, tarife de interconectare cele terminate in alta retea) de trei ori mai mici pentru mobil si de peste patru ori la fix. Se vor reduce facturile corespunzator? Vestea buna este ca operatorii telecom vor practica de la 1 aprilie tarife de interconectare mult reduse, de la 3,07 eurocenti/minut la 0,96 eurocenti/minut in cazul telefoniei mobile si de la 0,67 la 0,14 eurocenti/minut pentru telefonia fixa, potrivit Autoritatii Nationale .

SIF Oltenia sustine ca nu a mai negociat din martie 2013 cu Erste vanzarea actiunilor BCR

SIF Oltenia sustine ca nu a mai negociat din luna martie a anului trecut vanzarea pachetului de actiuni BCR catre Erste, infirmand declaratiile unuia dintre administratorii SIF, Ana Bobirca, propusa in CA de fondul Business Capital for Romania.

300 de persoane evacuate vor putea reveni in zona Fukushima, din aprilie.

Japonia anuleaza ordinul de excludere impus asupra unei zone din apropierea centralei nucleare Fukushima, permitand astfel persoanelor evacuate sa revina acasa, relateaza AFP, relateaza Mediafax. Anularea ordinului de evacuare va intra in vigoare la 1 aprilie si va viza 300 de persoane care au case la Tamura, un oras situat la aproximativ 20 de kilometri vest de centrala accidentata, a declarat pentru AFP un oficial din cadrul cabinetului premierului. Citeste si: Scurgere de apa contaminata .

Deloitte: Directorii financiari din Romania sunt printre cei mai optimisti din Europa Centrala

Directorii financiari din Romania sunt printre cei mai optimisti din Europa Centrala, dar sunt rezervati atunci cand vine vorba de noi investitii, potrivit celei de-a 5-a editii a Deloitte Central Europe CFO Survey. Astfel, prioritatea numarul unu pentru majoritatea respondentilor este cresterea afacerii atat pe pietele actuale, cat si pe piete noi, urmata de scaderea cheltuielilor. O alta prioritate este remodelarea afacerii si restructurarea.

Presiunea BARONILOR. PSD vrea, din nou, SUPERIMUNITATE pentru parlamentari, ministri, ...

La presiunea baronilor locali, PSD vrea sa impuna, din nou, superimunitatea, prin modificarea noului COD PENAL, spun surse din interiorul partidului. Prin modificarea legislativa, cei protejati NU mai pot cercetati pentru coruptie si infractiuni conexe. In plus, se sterg cu buretele toate condamnarile pentru aceste infractiuni. Infractiunea principala de care vor sa scape este conflictul de interese. Este vorba de revenirea la textul potrivit caruia nu pot fi acuzati de conflict de .

Guvernul chinez, dat in judecata din cauza smogului pentru prima data.

Beijing nu este singurul oras chinez acoperit de smog. Un locuitor din Shijiazhuang, capitala provinciei Hebei, a dat in judecata guvernul din cauza poluarii, potrivit Reuters, care citeaza un ziar de stat. Acesta este primul caz de acest fel, in ciuda faptului ca dezvoltarea industriala necontrolata a dus la un grad de poluare ridicat in multe regiuni din tara. In plangerea sa, Li Guixin a cerut ca autoritatea municipala pentru protectia mediului sa isi faca datoria si sa controleze nivelul .

Mii de romani si bulgari pleaca din Germania lunar pentru a se intoarce acasa - presa

Mii de romani si bulgari se intorc acasa din Germania in fiecare luna, punand astfel la indoiala temerile legate de o migratie in masa din estul Europei in aceasta tara, scrie TheLocal. de.

Actorul Sam Worthington, interpretul lui Jake Sully din Avatar, arestat pentru agresarea unui fotograf

Actorul Sam Worthington, interpretul lui Jake Sully din filmul Avatar, a fost arestat si pus sub acuzare pentru agresarea unui fotograf, duminica, in New York, a anuntat politia americana, potrivit The Hollywood.

Stefania Duminica, data afara din Ministerul Educatiei, pentru plagiat.

Premierul Victor Ponta a demis-o pe Stefania Duminica din functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei, dupa ce Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti a stabilit ca lucrarea de disertatie a acesteia din 2012 este un plagiat integral dupa o lucrare din 2008, conform Mediafax. Decizia premierului privind eliberarea din functie a Stefaniei Duminica a fost publicata, luni, in Monitorul Oficial. Citeste si: Comisia de Etica a UB cere retragerea titlului de master al Stefaniei .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )