Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ne va scadea de trei ori factura la mobil din aprilie?.

România Liberă România Liberă,
Ne va scadea de trei ori factura la mobil din aprilie?.

ANCOM obliga operatorii de telefonie sa practice, din aprilie, tarife de interconectare cele terminate in alta retea) de trei ori mai mici pentru mobil si de peste patru ori la fix. Se vor reduce facturile corespunzator? Vestea buna este ca operatorii telecom vor practica de la 1 aprilie tarife de interconectare mult reduse, de la 3,07 eurocenti/minut la 0,96 eurocenti/minut in cazul telefoniei mobile si de la 0,67 la 0,14 eurocenti/minut pentru telefonia fixa, potrivit Autoritatii Nationale . continuă pe România Liberă

IDC: Ritmul vanzarilor de smartphone-uri va scadea de trei ori pana in 2018. Motivul?

Cresterea vanzarilor de aparate smartphone va incetini la 6,2% pana in 2018, de la 19% in acest an, in conditiile in care multi cumparatori din America de Nord si Europa au deja telefoane iPhone sau Galaxy S, potrivit companiei de cercetare a pietei.

Microsoft nu mai asigura, din aprilie, intretinere pentru Windows XP: Sistemul informatic al institutiilor statului ar putea pica

Din aprilie, Microsoft va abandona sistemul Windows XP pe data de 8 aprilie. Specialistii in telecomunicatii avertizeaza ca institutiile din Romania care au calculatoare pe care este instalat sistemul de.

A aparut cel mai rapid hostpot mobil din lume: Huawei E5786

Multe dintre dispozitivele pe care le avem la noi isi pot partaja conexiunea de date. Totusi, Huawei E5786 este mult mai eficient decat concurenta. Desi la MWC producatorii se pot arunca la cativa termeni de marketing greu de testat printre standurile din Barcelona, nu este exclus ca cei de la Huawei sa nu fi exagerat atunci cand au vorbit de Huawei E5786. Huawei E5786 este clasificat ca fiind cel mai rapid hotspot mobil la ora actuala, capabil de partajarea unei [].

300 de persoane evacuate vor putea reveni in zona Fukushima, din aprilie.

Japonia anuleaza ordinul de excludere impus asupra unei zone din apropierea centralei nucleare Fukushima, permitand astfel persoanelor evacuate sa revina acasa, relateaza AFP, relateaza Mediafax. Anularea ordinului de evacuare va intra in vigoare la 1 aprilie si va viza 300 de persoane care au case la Tamura, un oras situat la aproximativ 20 de kilometri vest de centrala accidentata, a declarat pentru AFP un oficial din cadrul cabinetului premierului. Citeste si: Scurgere de apa contaminata .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )