Libnet.ro
UNICEF

13:30

Miercuri, Adevarul LIVE, ora 15.00: Apicole pentru sanatate, cu Cecilia Caragea, Apiland

Adevărul Adevărul,
Miercuri, Adevarul LIVE, ora 15.00: Apicole pentru sanatate, cu Cecilia Caragea, Apiland

Miercuri, de la ora 15. 00, la Adevarul LIVE, invitata este Cecilia Caragea, consultant Comunicare Apiland, pentru a vorbi despre produsele apicole Apiland, produse crude, neprelucrate. Discutam despre beneficiile acestor produse, dar si despre efectele naturiste la Adevarul LIVE, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 15.00: Detoxifierea salveaza vieti? Cat e adevar si cat exagerare privind curele de detox

Curele de detoxifiere, o moda veche in statele vestice, a ajuns de ceva timp si in Romania, unde s-a dezvoltat o adevarata industrie care promite sa ne curete de toxinele periculoase pe care le acumulam si corp si care ne pot grabi imbolnavirea. Discutam, la Adevarul Live de la ora 15. 00, daca avem sau nu nevoie de astfel de cure si ce riscam daca aplicam dupa ureche tratamente de acest tip.

Adevarul LIVE, ora 12.00. Vasile Blaga, copresedinte PNL, vorbeste despre cum vor forta liberalii preluarea guvernarii

Copresedintele PNL Vasile Blaga va vorbi la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre recentele consultari cu Klaus Iohannis de la Cotroceni dar si despre strategia liberalilor de a prelua Guvernarea de la PSD. Fostul ministru de Interne si sef al Senatului va raspunde intrebarilor lui Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si jurnalistului Liviu Iolu.

Adevarul Live, ora 11.00: Cartianu despre lamaile mancate de Traian Basescu dupa ce a fost la Realitatea TV

Jurnalistul Grigore Cartianu explica la Adevarul Live ce a cautat Traian Basescu prin participarea la o emisiune a Realitatea TV unde s-a batut cu 7 jurnalisti.

Fictiuni despre trecut. Doina Rusti vorbeste despre Bucurestiul fanariotilor si despre domnii de-acum doua secole, la Adevarul Live, de la 12.00

Scriitoarea Doina Rusti vorbeste astazi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre cel mai recent volum al sau, Manuscrisul fanariot si despre mirajul Bucurestiului din secolului XVIII. Despre libertate si dragoste, dar si despre toate frumusetile unei mosteniri culturale perceputa mai degraba ca fiind de la periferia dezvoltarii noastre.

Blaga, la Adevarul Live: Cred ca Kovesi are nevoie de doua mandate in fruntea DNA. Este o buna profesionista, sunt convins ca nu are ambitii politice

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, la Adevarul Live, ca nu crede ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, are ambitii politice si ca ar trebui sa mai ramana un mandat in fruntea DNA.

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015 continua cu lectia video la proba de Matematica, pentru profilul Stiintele Naturii, la Adevarul Live, de la 14.00

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015 continua marti, de la ora 14. 00, cu lectia video pentru proba de matematica, la profilul Stiintele Naturii, care va fi predata de profesorul Adrian Troie de la Colegiul National Sfantul Sava, din Capitala.

Adevarul Live: Cartianu si Ciocazanu, despre noua lor carte si despre turneul american

La Adevarul Live, Grigore Cartianu si Laurentiu Ciocazanu vor discuta despre turneul de sapte saptamani pe care-l vor face, incepand de maine, in SUA si Canada, pentru promovarea unei carti-document: Miracolul din noiembrie. Cartea are un subtitlu care spune totul: Uimitoarea poveste a zilei in care Diaspora si Facebook au obtinut o victorie eroica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )