Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mihaela Anghel, prima persoana din Romania vaccinata impotriva Covid-19

România Liberă România Liberă,
Mihaela Anghel, prima persoana din Romania vaccinata impotriva Covid-19

Mihaela Anghel, asistent medical in varsta de 26 ani de la Institutul National Matei Bals, este pr. continuă pe România Liberă

Prima persoana din Romania vaccinata impotriva COVID - o asistenta medicala de la Institutul Matei Bals

Prima persoana din Romania care a fost vaccinata impotriva COVID-19 este o asistenta medicala de la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti.

IASI: Managerul Spitalului de Boli Infectioase, prima persoana din judet vaccinata impotriva SARS-CoV-2

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Sf. Parascheva din Iasi, medicul anestezist Florin Rosu, este prima persoana din judet care a fost vaccinata contra SARS-CoV-2.

Prima persoana din Romania vaccinata antiCOVID-19 va fi din randul personalului medical

Primul roman care va fi vaccinat antiCOVID-19 dupa ce vaccinul a ajuns in tara face parte din cadrul personalului medical, a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita.

MIHAELA ANGHEL, PRIMA PERSOANA VACCINATA: A fost cea mai mare emotie

Mihaela Anghel, asistenta la Institutul Matei Bals din Capitala, a declarat ca este emotionata si se simte privilegiata sa fie prima persoana din Romania aleasa pentru a fi vaccinata impotriva noului coronavirus.

Mihaela Anghel, prima persoana vaccinata anti-COVID: Am fost foarte privilegiata ca am fost aleasa sa fiu prima vaccinata din tara

Prima persoana care a fost vaccinata la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals a fost Mihaela Anghel, asistenta medicala generalista, membra a echipei medicale care, in data de 27 fe.

Mihaela Anghel, prima persoana vaccinata impotriva COVID-19 in Romania

Primul vaccin anti-COVID in Romania a fost administrat! Mihaela Anghel, o asistenta medicala generalista, a fost prima persoana vaccinata din tara noastra.

UPDATE O asistenta medicala care a preluat primul pacient cu COVID din Romania, prima persoana vaccinata

Prima persoana din Romania vaccinata impotriva COVID-19 este o asistenta medicala de 26 de ani de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals din Bucuresti. Ea a facut parte din echipa medicala care in 27 februarie a preluat primul pacient din tara noastra infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Mihaela Anghel, primul roman vaccinat impotriva COVID-19: Nu a durut absolut deloc

In Romania a inceput campania de vaccinare impotrova COVID-19. Primul roman caruia i s-a administrat serul a fost Mihaela Anghel, cadru medical la Spitalul Matei Bals.

Valeriu Gheorghita: Este o frumoasa coincidenta! incepand de astazi putem reincepe cu totii sa speram!

Medicul Valeriu Gheorghita a postat un mesaj pe o retea sociala prin care o felicita pe asistenta de la Matei Bals care a fost prima persoana din Romania vaccinata impotriva coronavirusului.

Prima persoana va fi vaccinata duminica, la Institutul Matei Bals. Valeriu Gheorghita: Ma intereseaza si a mia persoana care urmeaza sa se vaccineze

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat sambata, la sosirea primelor 10. 000 de doze de vaccin la Instititul Cantacuzino, ca prima persoana va fi vaccinata duminica, dar ca il intereseaza in egala masura si a doua persoana care se vaccineaza, si a treia persoana, si a mia persoana care urmeaza sa se vaccineze, atat din randul personalului medical, cat si din randul celorlalte categorii de persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )