Libnet.ro
UNICEF

09:15

Valeriu Gheorghita: Este o frumoasa coincidenta! incepand de astazi putem reincepe cu totii sa speram!

Antena3 Antena3,
Valeriu Gheorghita: Este o frumoasa coincidenta! incepand de astazi putem reincepe cu totii sa speram!

Medicul Valeriu Gheorghita a postat un mesaj pe o retea sociala prin care o felicita pe asistenta de la Matei Bals care a fost prima persoana din Romania vaccinata impotriva coronavirusului. continuă pe Antena3

VALERIU GHEORGHITA: Ar trebui ca in primele 6 luni sa putem asigura imunizarea a circa 60-70% din populatie

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa se asigure o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

Medicul Valeriu Gheorghita: Ar trebui ca in primele 6 luni din acest moment sa putem asigura imunizarea a 60-70% din populatie

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, spune ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa fie asigurata o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

VALERIU GHEORGHITA, MEDIC MILITAR: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat, astazi, ca, in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare.

DR. VALERIU GHEORGHITA; Avem o strategie de vaccinare cu 3 etape

Seful Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghita, a anuntat astazi ca in cadrul strategiei de vaccinare exista trei etape si a aratat ca prima persoana vaccinata va fi din randul personalului medical, conform Agerpres.

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE PREZENTA NOII TULPINI A VIRUSULUI IN ROMANIA: Nu stim, dar orice este posibil

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat ca este posibil ca noua tulpina a virusului identificata in Marea Britanie sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei.

Valeriu Gheorghita: Romania are capacitatea de a depista noua tulpina COVID. inca nu a fost confirmata, dar este posibil sa fie si in tara noastra

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, a declarat, duminica dimineata ca in Romania, in urmatoarele sase luni populatia ar putea fi imunizata in proportie de 60-70%, ceea ce.

Valeriu Gheorghita, despre posibilitatea ca noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie sa fi ajuns in Romania: Nu stim, orice este posibil

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, spune ca a doua transa de vaccin anti-COVID va ajunge in tara noastra in 28 decembrie, iar in 29 decembreie dozele vor fi distribuite catre toate cele 370 de centre de vaccinare din spitalele din Romania.

Valeriu Gheorghita dezvaluie cine va fi prima persoana care va fi vaccinata in Romania: Este stabilit!

Valeriu Gheorghita a vorbit, vineri, despre prima persoana care va fi vaccinata in Romania.

Valeriu Gheorghita, despre urmatoarea transa de vaccin anti-COVID: Saptamanal vor ajunge aproape 140.000 150.000 de doze (VIDEO)

Primele 10. 000 de doze de vaccin anticoronavirus au ajuns in Romania. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare la nivelul Romaniei, a declaratca este un efort logistic fara precedent, iar s.

Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: E un efort logistic fara precedent. Suntem pregatiti, asa incat fiecare cetatean sa aiba acces la vaccin (VIDEO)

Primele 10. 000 de doze de vaccin anticoronavirus au ajuns in Romania. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare la nivelul Romaniei, a declarat ca este un efort logistic fara precedent, dar el si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )