Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mihaela Anghel, primul roman vaccinat impotriva COVID-19: Nu a durut absolut deloc

Adevărul Adevărul,
Mihaela Anghel, primul roman vaccinat impotriva COVID-19: Nu a durut absolut deloc

In Romania a inceput campania de vaccinare impotrova COVID-19. Primul roman caruia i s-a administrat serul a fost Mihaela Anghel, cadru medical la Spitalul Matei Bals. continuă pe Adevărul

Medicul Adrian Marinescu, despre primul roman vaccinat impotriva COVID: Va fi si o surpriza

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals din Capitala, a declarat, la Digi 24,ca este unul dintre medicii care vor fi vaccinati pe 27 decembrie. Legat deprimul romanvaccinat, el a.

Mihaela Anghel, prima persoana vaccinata impotriva COVID-19 in Romania

Primul vaccin anti-COVID in Romania a fost administrat! Mihaela Anghel, o asistenta medicala generalista, a fost prima persoana vaccinata din tara noastra.

Campania de vaccinare anti-COVID a inceput astazi in Romania. Primul roman vaccinat - o asistenta medicala de 26 de ani: Am fost privilegiata ca am fost aleasa sa fiu prima vaccinata din aceasta tara. Nu am stat pe ganduri

Campania de vaccinare anti-COVID a inceput in Romania duminica la ora 9. 00, cand a fost vaccinata prima persoana. Este vorba despre o asistenta medicala de la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals. Primele doze de vaccin au fost distribuite la Institutul Bals si la celelalte noua spitale de boli infectioase aflate in linia intai in lupta cu noul coronavirus. in total, Romania ar urma sa primeasca de la Comisia Europeana vaccin pentru imunizarea a 10,7 milioane de persoane. Vaccinarea populatiei ar urma sa inceapa in primavara.

Dr. Valeriu Gheorghita a recunoscut. Cine era in carti sa fie vaccinat in locul Mihaelei Anghel si de ce a fost aleasa, de fapt, tanara

Coordonatorul Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, a explicat, duminica seara, la Antena 3, motivele pentru care a fost aleasa Mihaela Anghel pentru a fi primul roman vaccinat impotriva COVID-19.

Mesajul asistentei medicale care s-a vaccinat prima in Romania impotriva COVID: Oamenii sa deschida bine ochii si sa se vaccineze pentru a scapa de aceasta greutate Care este cazul care a impresionat-o cel mai mult

Oamenii sa deschida bine ochii si sa se vaccineze pentru a scapa de aceasta greutate - este mesajul transmis de Mihaela Anghel, primul roman care s-a vaccinat impotriva COVID-19. Ea are 26 de ani, este asistenta medicala generalista la Institutul National Matei Bals si a facut parte din echipa care in 27 februarie a preluat primul pacient din Romania confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

A fost vaccinat primul roman impotriva COVID: Mihaela Anghel, asistenta la Institutul Matei Bals

Moment istoric pentru Romania si Uniunea Europeana. Dupa un an de lupta cu noul coronavirus, astazi a inceput campania de vaccinare. La ora 9:00 s-a dat startul imunizarii in Bucuresti, iar o ora mai tarziu in toata tara. Primul roman care a primit o.

Mihaela Anghel, prima persoana din Romania vaccinata impotriva Covid-19

Mihaela Anghel, asistent medical in varsta de 26 ani de la Institutul National Matei Bals, este pr.

MIHAELA ANGHEL, PRIMA PERSOANA VACCINATA: A fost cea mai mare emotie

Mihaela Anghel, asistenta la Institutul Matei Bals din Capitala, a declarat ca este emotionata si se simte privilegiata sa fie prima persoana din Romania aleasa pentru a fi vaccinata impotriva noului coronavirus.

Mihaela Anghel, prima persoana vaccinata anti-COVID: Am fost foarte privilegiata ca am fost aleasa sa fiu prima vaccinata din tara

Prima persoana care a fost vaccinata la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals a fost Mihaela Anghel, asistenta medicala generalista, membra a echipei medicale care, in data de 27 fe.

Campania de vaccinare anti-COVID a inceput astazi. Primul roman care a fost vaccinat, o asistenta medicala de la Institutul Matei Bals din Bucuresti (VIDEO)

Campania de vaccinare anti-COVID incepe astazi in Romania,la ora 9:00, in 10 spitale din tara. Primul romanvaccinatin Romania va fi un cadru medical de la Institutul Matei Bals.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )