Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mihaela Bilic: Acestea sunt lucrurile sfinte cand vine vorba de slabit!

Antena3 Antena3,
Mihaela Bilic: Acestea sunt lucrurile sfinte cand vine vorba de slabit!

Mihaela Bilic a facut o istorie a slabitului, concluzia fiind una singura: Capul, nu corpul, trebuie blocat si potolit ca sa nu mai fie cu gandul la mancare. continuă pe Antena3

Ce se intampla daca mananci alimente expirate. Mihaela Bilic iti ofera raspunsul

Ce se intampla in organismul nostru daca mancam alimente expirate. Unii dintre noi nu sunt atenti deloc la eticheta si se mai intampla sa consume alimente care nu sunt in termen. Mihaela Bilic a oferit un raspuns despre acest lucru. Ce se intampla daca mananci alimente expirate? Studentii sunt clar fruntasi la categoria alimentelor care .

Alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Mihaela Bilic spune adevarul despre el

Desi pare a fi ireal, pentru a topi kilogramele este suficient sa faci un singur lucru. Mihaela Bilic iti spune care este alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Renunta la acest aliment pentru a slabi Daca ai incercat pana acum tot felul de diete si nu ai reusit sa dai jos .

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )