Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mihaela Radulescu, prezentata drept o artista de presa austriaca: Felix isi prezinta iubita-masa (FOTO)

B1 B1,
Mihaela Radulescu, prezentata drept o artista de presa austriaca: Felix isi prezinta iubita-masa (FOTO)

Ziaristii austrieci care pana nu demult o descriau pe Mihaela Radulescu ca fiind o batrana doamna, nu au ratat comentarea fotografiei in care diva de la Monaco isi expune lenjeria intima, noteaza. continuă pe B1

Mihaela Radulescu, umilita in presa austriaca pentru pozitiile indecente in care pozeaza

Fotografia in care batrana doamna, Mihaela Radulescu, sta intr-o pozitie nefireasca pentru varsta ei 46 de ani), a starnit o sumedenie de controverse, scrie cancan. ro. N-a ramas intepenita de mijloc, cum li se mai.

Mihaela Radulescu, mesaj pentru esuatii care o critica pe Facebook. Cum se apara diva, dupa ce a pozat cu chilotii la vedere

Mihaela Radulescu a raspuns criticilor legate de felul in care a pozat, alaturi de iubitul ei, Felix Baumgartner. Vedeta TV s-a aplecat la 90 de grade, in gluma, si l-a lasat pe Felix sa. intinda masa pe ea.

Mihaela Radulescu raspunde ultimelor critici: Nu pot fi altfel decat vreau si pot sa fiu, nu caut sa fiu pe placul esuatilor

Mihaela Radulescu a raspuns criticilor aduse imaginii in care s-a facut masuta pentru iubitul ei, parasutistul austriac Felix Baumgartner, precizand ca nu cauta sa fie pe placul esuatilor.

Mircea Badea, despre fotografia cu Mihaela Radulescu pe post de masuta pentru iubit

De aseara, de cand Felix Baumgartner a postat pe contul sau de Facebook o poza cu iubita lui, Mihaela Radulescu, intr-o pozitie catalogata de unii provocatoare, de altii umilitoare, au inceput sa curga.

Cum isi incepe Mihaela Radulescu ziua: N-am cum sa fiu morocanoasa sau lenesa. imi prieste fantastic....

Mihaela Radulescu isi incepe fiecare zi cu o portie sanatoasa de sport urmat de un mic dejun copios. Asta o ajuta sa fie in forma si sa uite de tot ce e negativ in viata ei. Imi incep fiecare zi cu sport.

Mihaela Radulescu, fotografie indecenta pe Facebook-ul iubitului

De asta imi iubesc iubita. E intotdeauna acolo unde am nevoie, a scris Felix Baumgartner pe pagina sa de Facebook, drept comentariu la o fotografie. ei bine, un pic interpretabila. sursa:.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )