Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mihaela Triculescu a schimbat mai toti sefii din Vami

Adevărul Adevărul,
Mihaela Triculescu a schimbat mai toti sefii din Vami

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Mihaela Triculescu, a dispus aplicarea mobilitatii functionarilor publici la nivelul a 20 de structuri fiscale din cadrul agentiei, cele mai multe decizii au privit structura coordonata de vicepresedintele ANAF, Stefan-Cosmin Dolis. continuă pe Adevărul

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

CURS VALUTAR. Aurul, la cel mai mare nivel din 2016, pana in prezent. Euro a crescut si el

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7445 lei, o crestere de 0,11% fata de nivelul atins joi. Aurul a crescut pana la cel mai mare nivel din iulie 2016 pana in.

Baschet: New York Knicks ramne cea mai valoroasa echipa din NBA, fiind cotata la patru miliarde de dolari

New York Knicks ramane cea mai valoroasa franciza din campionatul profesionist nord-american de baschet NBA), cu patru miliarde de dolari 3,5 miliarde euro), in ciuda rezultatelor sportive catastrofale, potrivit studiului anual dat publicitatii miercuri de revista economica Forbes, informeaza AFP.

Baschet: New York Knicks ramne cea mai valoroasa echipa din NBA, fiind cotata la 4 miliarde de dolari

New York Knicks ramane cea mai valoroasa franciza din campionatul profesionist nord-american de baschet NBA), cu patru miliarde de dolari 3,5 miliarde euro), in ciuda rezultatelor sportive catastrofale, potrivit studiului anual dat publicitatii miercuri de revista economica Forbes, informeaza AFP.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

Cele mai noi fotografii din ultimul sezon Game of Thrones

Mai sunt aproape doua luni pana la debutul ultimului sezon al serialului Game of Thrones, iar fanii acestuia sunt entuziasmati sa vada 14 noi fotografii de la filmari. Iata despre ce este vorba! .

PSG plateste cele mai mari salarii din Ligue 1 - Neymar ncaseaza 3 milioane de euro pe luna

Treisprezece din cele mari salarii din fotbalul francez le plateste clubul Paris Saint-Germain, in frunte cu Neymar si Kylian Mbappe, celelalte doua fiind achitate de AS Monaco lui Radamel Falcao si Cesc Fabregas, relateaza L'Equipe.

Italianul cu opt clase care a operat n mai multe clinici din Bucuresti a fost ajutat de un fals avocat

Matteo Politi, italianul care a operat in mai multe clinici private din Bucuresti desi avea doar opt clase, a fost ajutat de un fals avocat, a declarat la Europa FM avocata Monica Cercelescu, director de comunicare la Uniunea Nationala a Barourilor din Romania.

PERFORMANTA ULUITOARE a laserului de la Magurele: A atins CEA MAI MARE PUTERE din lume

Laserul de la Magurele a reusit o performanta incredibila: a atins cea mai mare putere in lume la acest moment! Sistemul a fost testat cu succes la 7 PetaWatts PW), iar pana in iunie obiectivul este sa.

Video Proteste violente n cea mai saraca tara din emisfera vestica, Haiti

Protestatarii din Haiti cer demisia presedintelui Jovenel Moise pentru esecul in gestionarea problemei coruptiei. Dupa luni de proteste, opozitia din tara cea mai saraca din Emisfera Vestica reuseste sa se mobilizeze pentru oferirea unei alternative, transmite DW.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )