Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mihai Fifor: Livrarea de rachete Patriot arata ca SUA au mare incredere in Romania. Intram intr-un club select

România Liberă România Liberă,
Mihai Fifor: Livrarea de rachete Patriot arata ca SUA au mare incredere in Romania. Intram intr-un club select

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat marti seara, la Antena 3, ca odata cu achizitionarea sistemului de rachete Patriot, Romania va intra intr-un club select, iar acest lucru arata ca SUA au mare incredere in partenerul roman. continuă pe România Liberă

Fifor: Miercuri va fi aprobat in Guvern proiectul de lege pentru achizitionarea primului sistem de rachete Patriot

Ministrul Apararii Mihai Fifor a anuntat intr-un interviu la Europa FM ca partea americana a semnat scrisoarea de acceptare iar miercuri va fi aprobat in guvern proiectul de lege pentru achizitionarea primului sistem de rachete Patriot, precizand ca pana la sfarsitul anului va fi cheltuita suma de 764 de milioane de dolari pentru aceasta achizitie.

Miercuri va fi aprobat in Guvern proiectul de lege pentru achizitionarea primului sistem de rachete Patriot

Ministrul Apararii Mihai Fifor a anuntat intr-un interviu la Europa FM ca partea americana a semnat scrisoarea de acceptare, iar miercuri va fi aprobat in guvern proiectul de lege pentru achizitionarea primului sistem de rachete Patriot.

Romania plateste patru miliarde de dolari pe sapte sisteme de rachete Patriot. Fifor: Guvernul american nu livreaza oricui

Cele sapte sisteme de rachete sol-aer Patriot, pe care Romania urmeaza sa le achizitioneze de la Guvernul SUA, costa 3,9 miliarde de dolari, iar in prezent suntem in grafic, a anuntat marti,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )