Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mihai Gadea, amenintat din nou cu moartea

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, amenintat din nou cu moartea

Mihai Gadea a dezvaluit in editia de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei ca a fost amenintat cu moartea, imediat dupa difuzarea noilor inregistrari din scandalul in care este implicat Mircea Basescu. Iata. continuă pe Antena3

Seful secretariatului general al Guvernului, Ion Moraru, audiat din nou la DNA in dosarul contractelor ilegale cu Microsoft

Ion Moraru, seful secretariatului general al Guvernului, este audiat din nou luni dimineata la DNA, in dosarul contractelor incheiate ilegal de 3 ministere cu Microsoft dar si alte firme. Sesizarea a fost facuta.

ARCB ii cere din nou lui Traian Basescu sa intervina in cazul Cathedral Plaza

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti ARCB) arata ca autoritatile tergiverseaza de un an si jumatate materializarea deciziei irevocabile a instantelor judecatoresti care prevede demontarea cladirii Cathedral Plaza, construita in apropierea Catedralei mitropolitane Sfantul Iosif si ii cere, din nou, presedintelui Traian Basescu sa intervina in acest caz, informeaza un comunicat de presa.

Arhiepiscopia Romano-Catolica ii cere din nou presedintelui Traian Basescu sa intervina in cazul Cathedral Plaza

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti ARCB) arata, intr-un comunicat de presa difuzat sambata, ca autoritatile tergiverseaza de un an si jumatate materializarea deciziei irevocabile a instantelor judecatoresti care prevede demontarea cladirii Cathedral Plaza, construita in apropierea Catedralei mitropolitane Sfantul Iosif si ii cere, din nou, presedintelui Traian Basescu sa intervina in acest caz.

Basescu, reclamat din nou la CNCD pentru declaratii privind romii

Presedintele Traian Basescu a fost din nou reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), de organizatia Romani CRISS, dupa ce a facut joi o serie de declaratii privind clanurile de romi .

Bebelusul care a fost vindecat de HIV este din nou seropozitiv

O micuta americanca nascuta seropozitiva, care aparent se vindecase in urma unui intens tratament cu antiretrovirale, a fost diagnosticata din nou cu HIV, au anuntat cercetatorii, preluati de AFP. Mama fetitei de 4 ani din Mississippi este infectata cu HIV, iar bebelusului i s-au administrat antiretrovirale la nici 30 de ore de la nastere, mult mai repede decat este normal in cazul nou-nascutilor cu risc ridicat de contaminare. Fetita a fost tratata pana la 18 luni, varsta la care medicii i-au pierdut urma timp de zece luni, perioada in care bebelusul nu a primit niciun tratament, noteaza Agerpres.

Alfie Allen, starul din Game Of Thrones, s-a despartit din nou de iubita

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Alfie Allen s-a despartit din nou de actrita britanica, Jaime Winstone.

Messi a vomitat din nou

Capitanul Argentinei, Leo Messi, a vomitat din timpul finalei Cupei Mondiale, ceea ce a facut de mai multe ori in ultima vreme la echipa nationala sau la clubul FC Barcelona.

Slovenii, chemati din nou la urne pentru alegeri anticipate

Pentru a doua oara in ultimii trei ani, slovenii sunt chemati la urme in cadrul unor alegeri legislative anticipate ce vor avea loc duminica. Scrutinul ar putea accentua instabilitatea in aceasta tara mica din zona euro ce s-a aflat aproape de faliment la sfarsitul lui 2013, arata Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )