Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Gadea, apel la telespectatori. Drama nestiuta a familiei Moldovan

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, apel la telespectatori. Drama nestiuta a familiei Moldovan

Intr-o casa saracacioasa, la 50 de kilometri de Bistrita, departe de tot zgomotul asurzitor de la centru, cinci copii sufera de dor si de saracie. O fac in tacere, crescand de la o zi la alta din te. continuă pe Antena3

Ajuta si doneaza! Mihai Gadea, apel catre telespectatorii Antena 3. Denis sufera de ravagiile facute de paralizia cerebrala si are nevoie de doua operatii

Mihai Gadea a lansat luni seara un apel pentru telespectatorii Antena 3, pentru a-l ajuta pe Denis, un copil care de zece ani lupta cu paralizia cerebrala. Denis are zece ani si isi doreste cateva lucruri.

Mihai Gadea, apel catre telespectatorii Antena 3

Mihai Gadea a lansat un apel pentru telespectatorii Antena 3, pentru a-l ajuta pe Paul, un copil de sase ani diagnosticat cu autism. Puteti dona accesand acest link de pe pagina de Facebook a jurnalistului,.

Mihai Gadea, candidat la prezidentiale din partea PSD? Anuntul care starneste imaginatia multora

Mihai Gadea ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezinentiale, sustine jurnalistul Ion Cristoiu, care anunta ca realizatorul TV de la Antena 3 a fost testat in sondaje si ar putea sa castige. Gadea sustine insa ca nu va accepta propuneri de acest fel din partea niciunui partid politic. Mai are insa timp sa se [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )