Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mihai Gadea a imbracat un tricou cu Nadia Comaneci si a dat startul campaniei Romani buni Europeni

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea a imbracat un tricou cu Nadia Comaneci si a dat startul campaniei Romani buni Europeni

In preajma implinirii a 37 de ani de la evolutia de exceptie a gimnastei Nadiei Comaneci, la Olimpiada de la Montreal din 1976, Mihai Gadea a imbracat un tricou gimnasta de 10 a Romaniei. Initiativa realizatoru. continuă pe Antena3

Mihai Gadea a imbracat un tricou cu Nadia Comaneci si da startul campaniei Romani buni Europeni

In preajma implinirii a 37 de ani de la evolutia de exceptie a gimnastei Nadiei Comaneci, la Olimpiada de la Montreal din 1976, Mihai Gadea a imbracat un tricou gimnasta de 10 a Romaniei. Initiativa realizatoru.

Victor Ponta: Eu as decora-o de o mie de ori pe Nadia Comaneci

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica seara, ca ar mai decora-o de o mie de ori pe Nadia Comaneci pentru performantele pe care le-a obtinut, subliniind ca insultele pe care i le-a adus un individ nu trebuie sa umbreasca admiratia a 20 de milioane de romani.

S-a dat startul admiterii la Universitatea de Vest din Timisoara

Universitatea de Vest din Timisoara anunta startul admiterii de vara 2013. Anul acesta, vine cu o oferta educationala ce cuprinde 2. 000 de locuri bugetate, in cadrul celor 11 facultati si mai mult de 70 de specializari.

VIDEO Pamplona: S-a dat startul traditionalelor curse cu tauri

Traditionalele curse cu tauri au luat startul sambata la miezul zilei la Pamplona, marcand astfel reluarea unei sarbatori care a facut cunoscut peste tot in lume orasul din comunitatea autonoma spaniola Navarra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )