Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mihai Gadea, Radu Tudor si Mircea Badea, cenaclu de glume despre Borcea si Pelinel

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, Radu Tudor si Mircea Badea, cenaclu de glume despre Borcea si Pelinel

Pasa cu Mircea Badea de la finalul emisiunii Sinteza zilei de marti seara a prilejuit o adevarata avalansa de glume avand in centru principala stire mondena a acestui inceput de saptamana: Valentina. continuă pe Antena3

Mihai Gadea, Radu Tudor si Mircea Badea s-au intrecut in glume despre Borcea si Pelinel

Pasa cu Mircea Badea de la finalul emisiunii Sinteza zilei de marti seara a prilejuit o adevarata avalansa de glume avand in centru principala stire mondena a acestui inceput de saptamana: Valentina.

Mihai Gadea si Mircea Badea au revenit in forta si s-au impus ca lideri de piata

In seara zilei de 4 ianuarie, Antena 3 a fost cel mai urmarit post tv din Romania in intervalul 21:30-24:41, cand Mihai Gadea a realizat emisiunea Sinteza Zilei, iar Mircea Badea, In gura presei. Timp de.

Mircea Badea, despre plecarea lui Ciolos la Berlin cu un avion privat

Mircea Badea a comentat astazi pe blogul sau stirea potrivit careia premierul Dacian Ciolos va zbura la Berlin, pentru a se intalni cu Angela Merkel, cu o aeronava inchiriata de la Ion Tiriac, suma platita.

Mircea Badea explica de ce trebuie facut public raportul despre incendiul din Colectiv

Mircea Badea a afirmat, in editia de luni seara a emisiunii in gura presei, ca ar fi gresit ca raportul expertilor INSEMEX privind incendiul din Club Colectiv sa nu fie facut public. Realizatorul Antena 3 spune.

Mircea Badea, mesaj la inceput de 2016: imi e groaza de ce va urma

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei de la Antena 3, se declara ingrozit de noul an. Acesta afirma ca are un sentiment de inutilitate, pentru ca romanilor le place sa fie.

Cele 8 variante de transport catre Berlin pe care i le propune Mihai Gadea lui Dacian Ciolos

Mihai Gadea a lansat o provocare inedita, miercuri seara, la Sinteza zilei. Atat invitatii cat si spectatorii din studio au trebuit sa voteze cea mai potrivita varianta de transport pentru ca premierul Dacian.

Mihai Gadea, mesaj catre mama Iulianei Gatej: Sa stiti ca noi nu o vom uita

Mihai Gadea si-a inceput prima emisiune din acest an, amintind de colega noastra Iuliana Gatej, care a decedat in Ajunul Craciunului, intr-un accident rutier. Realizatorul emisiunii Sinteza zilei, de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )