Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Razvan Ungureanu se intalneste cu Vasile Blaga pentru a discuta despre unificarea dreptei

B1 B1,
Mihai Razvan Ungureanu se intalneste cu Vasile Blaga pentru a discuta despre unificarea dreptei

Mihai Razvan Ungureanu si Vasile Blaga se vor intalni maine, la Senat, pentru a discuta despre unificarea dreptei. Presedintele Fortei Civice a trimis o scrisoare presedintilor Partidului Miscarea. continuă pe B1

Mihai Razvan Ungureanu propune unificarea dreptei sub numele Blocul Unitatii Nationale (BUN)

Presedintele Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, propune unificarea partidelor de centru-dreapta din Romania sub numele Blocul Unitatii Nationale BUN), se arata intr-un comunicat de presa al partidului amintit. Liderul FC invita reprezentantii formatiunilor de centru-dreapta la discutii privind posibilitatea reunificarii dreptei.

Vasile Blaga: Candidatul dreptei, care nu se va numi Antonescu, va castiga Presedintia

Candidatul dreptei, care nu se va numi Antonescu, va castiga alegerile prezidentiale, a explicat, sambata, presedintele democrat-liberal Vasile Blaga. Prezent la Alba Iulia, la Conferinta Judeteana a PDL, Blaga.

Vasile Blaga: Eu doresc mai mult ca oricine unificarea dreptei. Nu il pot reevalua pe Antonescu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca isi doreste mai mult ca oricine altcineva unificarea dreptei, el adaugand ca prezidentialele de anul viitor vor fi castigate de candidatul democrat-liberal, adaugand ca nu il poate reevalua pe Crin Antonescu, iar acesta nu va avea sustinerea PDL. Da. Eu doresc mai mult ca oricine altcineva n. red. - unificarea dreptei). Imi doresc mai mult ca oricine altcineva mai ales ca avem experienta in tot felul de unificari. Acest partid stie, ca pe fundamente foarte serioase, sa faca si aliante si fuziuni, a spus Vasile Blaga in fata Consiliului de Coordonare Judetean Alba, potrivit Agerpres.

Vasile Blaga: PDL sustine exploatarea aurului de la Rosia Montana

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat sambata la Alba Iulia ca partidul pe care il conduce sustine exploatarea aurului de la Rosia Montana. Blaga a precizat ca decizia trebuie asumata de Guvern, iar Ministerul Mediului trebuie sa emita acordul necesar exploatarii.

Vasile Blaga: Crin Antonescu nu va avea sustinerea PDL.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca isi doreste mai mult ca oricine altcineva unificarea dreptei, adaugand, insa, ca nu il poate reevalua pe Crin Antonescu, iar acesta nu va avea sustinerea PDL. Eu nu ma pricep la reevaluari. Eu nu-l pot reevalua pe Antonescu. Cum sa-l reevaluez eu pe Antonescu dupa ce l-am vazut in vara anului 2012 atacand Romania si statul de drept? Cum sa-l reevaluez pe Antonescu pe care l-am vazut, din nefericire pentru el, sase .

Vasile Blaga: Candidatul dreptei va deveni presedinte in 2014 si nu vorbim despre Crin Antonescu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Alba Iulia, la Conferinta Judeteana a PDL, ca partidul are forta de a sustine cel mai bun si cel mai puternic om de pe partea dreapta care va castiga.

Uniti salvam Dreapta! de Mihai Razvan Ungureanu. PDL il ignora

Presedintele Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a lansat o invitatie partidelor de dreapta, privind initierea unor dezbateri pe tema unificarii dreptei. Raspunsurile primite au fost, insa, putin incurajatoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )