Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Razvan Ungureanu propune unificarea dreptei sub numele Blocul Unitatii Nationale (BUN)

Hotnews Hotnews,
 Mihai Razvan Ungureanu propune unificarea dreptei sub numele Blocul Unitatii Nationale (BUN)

Presedintele Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, propune unificarea partidelor de centru-dreapta din Romania sub numele Blocul Unitatii Nationale BUN), se arata intr-un comunicat de presa al partidului amintit. Liderul FC invita reprezentantii formatiunilor de centru-dreapta la discutii privind posibilitatea reunificarii dreptei. continuă pe Hotnews

Mihai Razvan Ungureanu se intalneste cu Vasile Blaga pentru a discuta despre unificarea dreptei

Mihai Razvan Ungureanu si Vasile Blaga se vor intalni maine, la Senat, pentru a discuta despre unificarea dreptei. Presedintele Fortei Civice a trimis o scrisoare presedintilor Partidului Miscarea.

Uniti salvam Dreapta! de Mihai Razvan Ungureanu. PDL il ignora

Presedintele Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a lansat o invitatie partidelor de dreapta, privind initierea unor dezbateri pe tema unificarii dreptei. Raspunsurile primite au fost, insa, putin incurajatoare.

MRU cere unificarea dreptei, PDL il ignora

Presedintele Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a lansat o invitatie partidelor de dreapta, privind initierea unor dezbateri pe tema unificarii dreptei. Raspunsurile primite au fost, insa, putin incurajatoare.

Ungureanu propune fortelor de centru-dreapta infiintarea Blocului Unitatii Nationale (BUN)

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a trimis o invitatie reprezentantilor partidelor de centru-dreapta din Romania la o dezbatere comuna pe tema reunificarii dreptei. Ungureanu propune,.

Vasile Blaga: Eu doresc mai mult ca oricine unificarea dreptei. Nu il pot reevalua pe Antonescu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca isi doreste mai mult ca oricine altcineva unificarea dreptei, el adaugand ca prezidentialele de anul viitor vor fi castigate de candidatul democrat-liberal, adaugand ca nu il poate reevalua pe Crin Antonescu, iar acesta nu va avea sustinerea PDL. Da. Eu doresc mai mult ca oricine altcineva n. red. - unificarea dreptei). Imi doresc mai mult ca oricine altcineva mai ales ca avem experienta in tot felul de unificari. Acest partid stie, ca pe fundamente foarte serioase, sa faca si aliante si fuziuni, a spus Vasile Blaga in fata Consiliului de Coordonare Judetean Alba, potrivit Agerpres.

MRU propune constituirea Blocului Unitatii Nationale.

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a trimis o invitatie reprezentantilor partidelor de centru-dreapta din Romania la o dezbatere comuna pe tema reunificarii dreptei, propunand constituirea Blocului Unitatii Nationale, informeaza Agerpres. Am lansat un nou apel catre toate formatiunile de dreapta din Romania. Am trimis o scrisoare presedintilor PDL, PMP, PNTCD, IRL si PER si i-am invitat la o discutie in care sa hotaram daca mai este sau nu posibila unitatea de .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )