Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose: Am aflat cu suprindere ca Romania nu are un elicopter dotat sa intervina noaptea pe o zona accidentata/ Arafat: Nu putem interveni cu elicoptere fiind zona montana

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose: Am aflat cu suprindere ca Romania nu are un elicopter dotat sa intervina noaptea pe o zona accidentata/ Arafat: Nu putem interveni cu elicoptere fiind zona montana

Premierul Mihai Tudose a intervenit telefonic, joi seara, la Antena 3 pentru a oferi detalii despre accidentul din Arges si a declarat ca a aflat cu suprindere ca Romania nu are un elicopter dotat sa intervina noaptea pe o zona accidentata. Exista riscul ca acel camion sa cada si mai mult, la 100 de metri. Nu putem interveni cu elicoptere, fiind zona montana. , a declarat si Raed Arafat pentru acelasi post tv. continuă pe Hotnews

UPDATE Arges: Camion cu 13 militari rasturnat intr-o rapa de 40 de metri - trei militari au murit/ Premierul Mihai Tudose: Am aflat cu surprindere ca Romania nu are un elicopter dotat sa intervina noaptea pe o zona accidentata

Un camion in care se aflau mai multi militari s-a rasturnat, joi seara, intr-o prapastie, in judetul Arges, iar primele informatii arata ca exista oameni incarcerati, anunta News. ro. La fata locului au fost solicitate noua echipaje medicale SMURD si sase SAJ Arges, fiind activat planul rosu de interventie. 05: Ceilalti doi militari ramasi incarcerati in camionul rasturnat au fost declarati decedatiUPDATE 23. 30: Comunicat difuzat de Ministerul Apararii: Camionul avea la bord 13 militari si facea parte dintr-o coloana de patru vehicule militareUPDATE 23. 29: Premierul Mihai Tudose, la Antena 3: Am aflat cu suprindere ca Romania nu are un elicopter dotat sa intervina noaptea pe o zona accidentataUPDATE 23. 25: Raed Arafat a anuntat ca unul dintre cei trei militari ramasi incarcerati a murit si ca nu se stie daca ceilalti doi sunt inca in viataUPDATE 23. 22: Ministrul Adrian Tutuianu a spus ca militarii sunt de la Vanatorii de Munte din Campulung si se indreptau spre Campulung si veneau de la o aplicatie.

UPDATE Un camion cu 13 militari la bord s-a rasturnat intr-o rapa de 40 de metri, in judetul Arges - trei militari au murit/ Premierul Mihai Tudose: Am aflat cu surprindere ca Romania nu are un elicopter dotat sa intervina noaptea pe o zona accidentata

Un camion avand la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vanatori de Munte s-a rasturnat, joi seara, intr-o prapastie, in judetul Arges, accidentul soldandu-se cu trei morti. Camionul era ultimul dintr-o coloana de patru vehicule militare care se deplasau dinspre Cincu spre Campulung. Cei trei militari morti se aflau in cabina camionului in momentul in care acesta s-a rasturnat si au ramas prinsi intre fiarele contorsionate. Ceilalti zece militari se aflau in partea din spate a vehiculului militar. Noua dintre acestia au fost preluati de ambulante si transportati la spital. Al zecelea militar a scapat fara nicio leziune. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat ca din declaratiile supravietuitorilor reiese ca autovehiculul a ramas fara frane. 05: Ceilalti doi militari ramasi incarcerati in camionul rasturnat au fost declarati decedatiUPDATE 23. 30: Comunicat difuzat de Ministerul Apararii: Camionul avea la bord 13 militari si facea parte dintr-o coloana de patru vehicule militareUPDATE 23. 29: Premierul Mihai Tudose, la Antena 3: Am aflat cu suprindere ca Romania nu are un elicopter dotat sa intervina noaptea pe o zona accidentata.

Lia Olguta Vasilescu, despre Mihai Tudose: Va avea obligatia sa ne arate ca nu are dubla comanda, planeaza suspiciuni asupra sa

Lia Olguta Vasilescu a declarat luni ca Mihai Tudose va avea obligatia sa ne arate ca nu are dubla comanda. Intrebata in mod repetat de ziaristi despre legaturile lui Tudose cu SRI, Olguta Vasilescu a declarat ca exista suspiciuni despre domnia sa, dar el ne-a dovedit de fiecare data ca singura comanda a lui e la PSD.

Averea lui Mihai Tudose. Cat de bogat este noul premier desemnat al Romaniei

Mihai Tudose, noul premier desemnat, are, potrivit ultimei declaratii de avere de pe site-ul Camerei Deputatilor, un apartament de 97 de metri patrati in Braila si doua masini Mercedes, dar si o colectie.

Ce pasiuni are premierul desemnat Mihai Tudose

Premierul desemnat Mihai Tudose are ca pasiuni sahul, literatura, turismul si filatelia, se arata in CV-ul sau, postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Mihai Tudose are o colectie filatelica pe care a.

Cine este Mihai Tudose, propunerea PSD de premier: Conferentiar universitar la Academia SRI, are doctorat suspect de plagiat facut tot la SRI, demolat de raportul de evaluare al lui Darius Valcov

Mihai Tudose 50 de ani), propus de PSD ca premier, a fost ministrul Economiei in guvernul Grindeanu, fiind unul dintre ministrii demolati de raportul de evaluare al lui Darius Valcov, cu zero realizari. El a mai fost ministru al economiei si in guvernul Ponta. A intrat in atentia presei in 2015, cand a fost acuzat de plagiat a lucrarii tezei de doctorat, obtinuta la Academia Nationala de Informatii a SRI. In martie 2016, Tudose a cerut renuntarea la doctorat. Tudose a fost suspectat in permanenta in interiorul partidului de legaturi cu SRI.

Ludovic Orban, despre Mihai Tudose: Nu are niciuna dintre calitatile necesare de a conduce un Guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, ca premierul desemnat, Mihai Tudose, nu indeplineste calitatile necesare pentru a conduce un viitor guvern si ca este convins ca performanta.

Mihai Tudose a fost deja prins cu minciuna (FOTO)

Premierul desemnat Mihai Tudose a insistat ca nu a avut si nu are vreo legatura de colaborare cu Serviciul Roman de Informatii. Asta desi el si-a trecut in propriul CV ca fost lector si.

Oamenii din jurul lui Mihai Tudose care au legaturi cu serviciile secrete

Mihai Tudose, propunerea PSD pentru functia de premier, a fost asociat in firma 1001 Net Romania SRL, Brasov, alaturi de mai multe persoane care au legaturi cu serviciile secrete. Un asociat ar fi fost Georgian Pop, fostul sef al comisiei pentru controlul SRI, scria Jurnalul in noiembrie 2016. O cota de 34% din firma a fost detinuta de SAGA TRANS SRL, din Bacau, in care asociati au fost Gabriel Vlase, un apropiat al lui Viorel Hrebenciuc si finul lui Corneliu Iacubov, judecat in dosarul Rafo pentru spalare de bani. Asociat la SAGA TRANS SRL era si Liviu Claudiu Doros, fiul fostului sef al SRI din Bacau din anii '90, Vasile Doros. Un alt apropiat al lui Mihai Tudose este Valeriu Stefan Ivan, actualul sau sef de cabinet, care a lucrat timp de 13 ani ca functionar cu statut special in Sistemul de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala.

Mircea Badea, despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: in Romania, nu putem numi ministri niste oameni care nu au legatura cu SRI?

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei desemnarea lui Mihai Tudose in functia de premier. Multe lucruri despre domnul Tudose nu sunt de spus, sunt un om destul de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )