Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mihai Tudose: Chinezii sunt interesati sa construiasca reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose: Chinezii sunt interesati sa construiasca reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda

Premierul Mihai Tudose a discutat joi, la Palatul Victoria, despre oportunitatile de investitii in Romania cu o delegatie oficiala din Republica Chineza, condusa de Liu Yunshan, membru al Comitetului. continuă pe Antena3

Mihai Tudose: Exista perspective concrete de colaborare cu China pentru constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda

Premierul Mihai Tudose a avut, joi, o intalnire cu o delegatie oficiala din China, condusa de liderul Partidulul Comunist Liu Yunshan, unul dintre subiectele discutate fiind reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, despre care prim-ministrul a spun ca exista perspective de colaborare cu partenerii chinezi pentru constructia lor.

Mihai Tudose, despre ambulante: inteleg ca erau pe cand nu s-au zarit, azi le vedem si nu sunt

Premierul Mihai Tudose a parafrazat joi o strofa din poezia La steaua, scrisa de Mihai Eminescu, in momentul in care l-a chestionat pe ministrul Sanatatii despre programul de achizitionare.

Mihai Tudose i-a solicitat ministrului sanatatii sa stabileasca impreuna cu presa un procedeu prin care romanii sa fie convinsi sa-si vaccineze copiii

Premierul Mihai Tudose i-a solicitat ministrului sanatatii, Florian Tudose, sa stabileasca, cel tarziu saptamana viitoare, impreuna cu presa din Romania, un procedeu prin care sa inteleaga toti romanii ca trebuie vaccinati copiii. Tudose i-a cerut ministrului sa cofirme faptul ca 180. 000 de copii nu sunt vaccinati impotriva rujeolei, iar 80. 000 impotriva poliomielitei. Dupa ce ministrul a confirmat, premierul a spus Nu e bine.

Premierul Mihai Tudose pleaca, luni, in prima vizita externa de la numirea sa la sefia Guvernului. Liviu Dragnea: Sunt sigur ca va avea o intalnire de substanta cu presedintele CE

Premierul Mihai Tudose pleaca, luni, in prima vizita externa de la numirea sa la sefia Guvernului. Liviu Dragnea: Sunt sigur ca va avea o intalnire de substanta cu presedintele CE .

Mihai Tudose: Nu se desfiinteaza pilonul II de pensii

Premierul Mihai Tudose a afirmat luni, la Parlament, ca nu se desfiinteaza pilonul II de pensii, dar este necesara o analiza a gestionarii acestor bani, pentru a vedea unde sunt investiti si cat costa administrarea fondurilor.

Mihai Tudose pleaca, luni, la Bruxelles, in prima sa vizita externa in calitate de premier. Cu ce lideri se va intalni

Prim-ministrul Mihai Tudose va efectua, luni si marti, o vizita la Bruxelles, unde va avea intrevederi cu oficiali europeni, potrivit Biroului de presa al Guvernului. Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, si cel al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, sunt doi dintre oficialii cu care se va intalni Tudose.

Prima vizita oficiala a premierului Mihai Tudose. Victor Negrescu: Romania schimba modul in care va relationa cu Bruxelles

Prim-ministrul Mihai Tudose isi incepe marti vizita la Bruxelles cu o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. intalnirea lui Mihai Tudose cu Donald Tusk va.

EVALUARE dupa o saptamana de mandat: Liviu Dragnea ii baga luni in sedinta pe Mihai Tudose si pe mai multi ministri (VIDEO)

La mai putin de o saptamana de la preluarea mandatului, cabinetul Tudose este chemat in fata primei evaluari. Presedintele PSD ii baga luni in sedinta pe Mihai Tudose si pe mai multi.

EVALUARE dupa o saptamana de mandat: Liviu Dragnea ii baga, luni, in sedinta pe Mihai Tudose si pe mai multi ministri (VIDEO)

La mai putin de o saptamana de la preluarea mandatului, cabinetul Tudose este chemat in fata primei evaluari. Presedintele PSD ii baga luni in sedinta pe Mihai Tudose si pe mai multi.

Premierul Mihai Tudose l-a numit, joi, pe Leonid-Augustin Moisiu, in functia de presedinte al ANFP

Premierul Romaniei, Mihai Tudose, l-a numit, joi, pe Leonid-Augustin Moisiu in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici ANFP).

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )