Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Mihai Tudose, despre contul deschis in banca de 100.000 de lei: Am fost obligat

Antena3 Antena3,
Premierul Mihai Tudose, despre contul deschis in banca de 100.000 de lei: Am fost obligat

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, ca a fost obligat sa isi faca un cont la banca dupa ce a vandut o masina. intrebat despre contul de 100. 000 de lei pe care l-a trecut in ultim. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu. Emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti absolut deloc, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu.

Mihai Tudose, despre pilonul II de pensii: Am declarat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a fost chemat luni sa dea explicatii in fata parlamentarilor, in urma unei solicitari a celor de la PNL. in acest context, seful guvernului a declarat ca.

Mihai Tudose, despre plata pensiilor: S-au descoperit mici probleme, dar sunt bani suficienti

Premierul Mihai Tudose da asigurari ca sunt bani suficienti pentru plata pensiilor si ca nu este nicio problema din acest punct de vedere. Sunt bani suficienti, nu este nicio problema in plata pen.

Mihai Tudose, despre situatia autostrazilor din Romania: Nu o sa putem sa rezolvam in sase luni cei 27 de ani de balbe

Premierul Mihai Tudose refuza sa spuna daca este nemultumit de vreun ministru, desi recunoaste ca Romania are nevoie de autostrazi, nu de tronsoane. Seful Executivului a declarat in exclusivitate.

Premierul Mihai Tudose, ANUNT IMPORTANT depre pensiile romanilor

Premierul Mihai Tudose da asigurari ca sunt bani suficienti pentru plata pensiilor si ca nu este nicio problema din acest punct de vedere. Sunt bani suficienti, nu este nicio problema in plata pen.

Radu Tudor: Premierul Mihai Tudose sustine ca nu sunt probleme cu banii de la MApN

Radu Tudor anunta, intr-o postare pe blogul sau, ca, potrivit unor surse guvernamentale, premierul Mihai Tudose respinge orice informatii in legatura cu problemele bugetare de la Ministerul Apararii.

Demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu, a fost acceptata de premierul Mihai Tudose

UPDATE: Demisia lui Adrian Tutuianu a fost acceptata de premierul Mihai Tudose, informeaza B1 TV. Demisia urmeaza sa ajunga la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis urmand sa ia act de.

VIDEO Premierul Mihai Tudose: Cand nu organizeaza altii motiuni de cenzura, le facem singuri

Premierul Mihai Tudose a afirmat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Mamaia, ca social-democratii fac singuri motiuni de cenzura, atunci cand nu le organizeaza altii.

Surse: Sorin Grindeanu discuta, la Palatul Victoria, cu premierul Mihai Tudose

Fostul premier Sorin Grindeanu discuta, la Palatul Victoria, cu actualul sef al Executivului, Mihai Tudose, au declarat surse guvernamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )