Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mihai Tudose face apel la parlamentarii ProRomania pentru a vota Guvernul Orban: De trei luni totul e blocat. Suntem de Kafka

Adevărul Adevărul,
Mihai Tudose face apel la parlamentarii ProRomania pentru a vota Guvernul Orban: De trei luni totul e blocat. Suntem de Kafka

Vicepresedintele ProRomania Mihai Tudose a facut apel la colegii sai din partid pentru a vota pentru investirea Guvernului Orban, asta desi liderul formatiuni, Victor Ponta, a dat ordin ca membrii partidului sa nu participe la vot. De altfel, acesta l-a atacat luni pe Mihai Tudose, afirmand ca a negociat cu PNL si ca ne-a mintit pe toti. continuă pe Adevărul

Mihai Tudose ii da replica lui Ponta si face apel la parlamentarii Pro Romania sa voteze Guvernul Orban: De trei luni totul e blocat. Suntem de Kafka

Vicepresedintele ProRomania Mihai Tudose a facut apel la colegii sai din partid sa votezeGuvernului Orban in Parlament,desi liderul formatiunii, Victor Ponta, a dat ordin ca membrii partidului sa nu.

Rares Bogdan i-a reevaluat deja pe tradatorii din ProRomania: Mihai Tudose este un patriot

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat luni, in contextul scandalului din interiorul ProRomania, ca fostul premier Mihai Tudose este un patriot. Anterior, acesta din urma a fost atacat de Victor Ponta pe motiv ca a indemnat ProRomania sa voteze pentru investirea Guvernului Orban.

Daniel Constantin: 6-7, posibil 8 membri ProRomania vor vota guvernul Orban

Daniel Constantin, prim-vicepresedinte al partidului lui Victor Ponta, a anuntat luni ca 6-7, posibil 8 parlamentari din ProRomania vor vota guvernul Ludovic Orban.

Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, inaintea votului din Parlament pentru investirea Cabinetului PNL.

Rares Bogdan il ataca pe Victor Ponta dupa ce acesta l-a acuzat pe Mihai Tudose de tradare

Fostul premier Mihai Tudose, care isi negociase cu Cladiu Manda revenirea la PSD, a negociat cu PNL pentru ca Pro Romania sa voteze favorabil investitura Guvernului Orban, acuza Victor Ponta, liderul formatiunii,.

Ponta: Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, sustine ca fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu.

Victor Ponta il acuza pe Mihai Tudose de tradare: El este negociatorul cu PNL. Mergem mai departe, dar fara vanzatori

Fostul premier al Romaniei,Victor Ponta, il acuza pe colegul sau Mihai Tudosede tradare si sustine intr-o postare pe Facebook ca acesta ar finegociat atat cu PSD cat si cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )