Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mihai Tudose nu a stat pe ganduri. Cine l-a inlocuit pe Eugen Teodorovici

B1 B1,
Mihai Tudose nu a stat pe ganduri. Cine l-a inlocuit pe Eugen Teodorovici

Dupa ce premierul Mihai Tudose a decis sa-l demita pe Eugen Teodorovici, functia sa a fost ocupata imediat de altcineva. Tudose a numit-o in functia de consilier de stat in cadrul aparatului de. continuă pe B1

Surse: Eugen Teodorovici a fost demis de Mihai Tudose dupa ce l-a criticat pe Dragnea. Cum ajunsese Teodorovici din barca lui Ponta in Guvernul Tudose

Surse guvernamentale au declarat pentru Adevarul ca premierul Mihai Tudose l-a demis vineri seara pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din functia de consilier onorofic. Demiterea vine la o zi dupa ce Teodorovici a criticat alocarea a 12 milioane de euro pentru constructia unui stadion in Alexandria si a vorbit despre impozitarea Bisericii.

Premierul Mihai Tudose nu este de acord cu impozitarea Bisericii. Despre demiterea lui Eugen Teodorovici: A inteles gresit si s-a transformat intr-un purtator de cuvant

Premierul Mihai Tudose sustine ca nu este de acord cu impozitarea veniturilor Bisericii si l-a criticat pe Eugen Teodorovici, ca s-a transformat in purtator de cuvant, dupa ce a facut aceste afirmatii, la un post de televiziune.

Eugen Teodorovici, demis de premierul Mihai Tudose din functia de consilier onorific din cauza unor declaratii antiguvernamentale

Premierul Mihai Tudose l-a demis pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din functia de consilier onorofic, au declarat, pentru News. ro, surse oficiale. Demiterea vine la o zi dupa ce Teodorovici a facut declaratii pe tema posibilei impozitari a Bisericii.

Surse: Eugen Teodorovici a fost demis de Mihai Tudose dupa ce l-a criticat pe Dragnea

Surse guvernamentale au declarat pentru Adevarul ca premierul Mihai Tudose l-a demis vineri seara pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din functia de consilier onorofic. Demiterea vine la o zi dupa ce Teodorovici a criticat alocarea unor fonduri pentru constructia unui stadion in Alexandria.

Mihai Tudose vrea ca premierul francez Philippe sa faca o vizita in Romania

Premierul Mihai Tudose a participat, vineri, la receptia organizata de Ambasada Frantei din Bucuresti cu ocazia zilei nationale a acestui stat. Tudose a afirmat ca isi doreste ca premierul Philippe sa.

Mihai Tudose, mesaj pentru tinerii de la Guvern: Voi sa aveti insist!

Daca cei de afara sunt rezist, voi inauntru fiti Insist, este indemnul premierului Mihai Tudose catre tinerii care au intrat de azi in programul Internship al Guvernului. Tudose.

Premierul Mihai Tudose si omologul sau bulgar, Boiko Borisov, au stabilit sa organizeze o sedinta comuna de Guvern, in luna septembrie. Seful Executivului vrea infiintarea unei trilaterale cu Grecia si Bulgaria

Premierul Mihai Tudose si omologul bulgar, Boiko Borisov, au avut, luni, o discutie telefonica, in cadrul careia au stabilit ca, in luna septembrie, sa aiba loc o noua reuniune comuna a guvernelor roman si bulgar, la Varna. La reuniune vor fi stabilite si detaliile infiintarii unei trilaterale intre Romania, Bulgaria si Grecia, .

Premierul Mihai Tudose si omologul sau bulgar, Boiko Borisov, au stabilit sa organizeze o sedinta comuna de Guvern, in luna septembrie

Premierul Mihai Tudose si omologul bulgar, Boiko Borisov, au avut, luni, o discutie telefonica, in cadrul careia au stabilit ca, in luna septembrie, sa aiba loc o noua reuniune comuna a guvernelor roman si bulgar, la Varna.

Premierul Romaniei, Mihai Tudose, vine in vizita la Chisinau

Premierul roman, Mihai Tudose, urmeaza sa vina vineri in vizita la Chisinau, unde se va intalni cu omologul sau, Pavel Filip, scrie Ziarul Financiar in pagina electronica. Seful executivului din Romania a precizat, dupa ce s-a intalnit cu liderii europeni la Bruxelles, ca Romaniei ii revine o sarcina imensa pentru asigurarea drumului proeuropean al Moldovei.

Premierul Mihai Tudose: Este imperativ sa avem in vedere rationalizarea, in cheltuirea banului public

Premierul Mihai Tudose a precizat, luni, ca este imperativa realizarea eficientizarii, rationalizarii si economiei in cheltuirea banului public.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )