Libnet.ro
UNICEF

11:01

Premierul Mihai Tudose: Este imperativ sa avem in vedere rationalizarea, in cheltuirea banului public

România Liberă România Liberă,
Premierul Mihai Tudose: Este imperativ sa avem in vedere rationalizarea, in cheltuirea banului public

Premierul Mihai Tudose a precizat, luni, ca este imperativa realizarea eficientizarii, rationalizarii si economiei in cheltuirea banului public. continuă pe România Liberă

Premierul Mihai Tudose nu este de acord cu impozitarea Bisericii. Despre demiterea lui Eugen Teodorovici: A inteles gresit si s-a transformat intr-un purtator de cuvant

Premierul Mihai Tudose sustine ca nu este de acord cu impozitarea veniturilor Bisericii si l-a criticat pe Eugen Teodorovici, ca s-a transformat in purtator de cuvant, dupa ce a facut aceste afirmatii, la un post de televiziune.

Eugen Teodorovici, demis de premierul Mihai Tudose din functia de consilier onorific din cauza unor declaratii antiguvernamentale

Premierul Mihai Tudose l-a demis pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din functia de consilier onorofic, au declarat, pentru News. ro, surse oficiale. Demiterea vine la o zi dupa ce Teodorovici a facut declaratii pe tema posibilei impozitari a Bisericii.

Premierul Mihai Tudose si omologul sau bulgar, Boiko Borisov, au stabilit sa organizeze o sedinta comuna de Guvern, in luna septembrie. Seful Executivului vrea infiintarea unei trilaterale cu Grecia si Bulgaria

Premierul Mihai Tudose si omologul bulgar, Boiko Borisov, au avut, luni, o discutie telefonica, in cadrul careia au stabilit ca, in luna septembrie, sa aiba loc o noua reuniune comuna a guvernelor roman si bulgar, la Varna. La reuniune vor fi stabilite si detaliile infiintarii unei trilaterale intre Romania, Bulgaria si Grecia, .

Premierul Mihai Tudose si omologul sau bulgar, Boiko Borisov, au stabilit sa organizeze o sedinta comuna de Guvern, in luna septembrie

Premierul Mihai Tudose si omologul bulgar, Boiko Borisov, au avut, luni, o discutie telefonica, in cadrul careia au stabilit ca, in luna septembrie, sa aiba loc o noua reuniune comuna a guvernelor roman si bulgar, la Varna.

Premierul Mihai Tudose a fost convocat de Liviu Dragnea la Parlament

Premierul Mihai Tudose a fost convocat deLiviu Dragnea la Parlament. intalnirea are loc chiar in aceste momente in contextul in care o importanta vizita a uneidelegatie.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, despre seful Executivului: Mihai Tudose este un premier marioneta, la fel ca Sorin Grindeanu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca Mihai Tudose este un un premier marioneta, la fel ca predecesorul sau, Sorin Grindeanu. Liderul liberalilor a mai adaugat ca Executivul nu are autoritate si nici capacitatea de a putea guverna Romania.

ANUNTUL de ULTIMA ORA facut de premierul Tudose. Este OFICIAL

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la finalul sedintei din coalitia de guvernare, care s-a desfasurat la Parlament, in prezenta presedintilor de partid Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ca.

Mihai Tudose vrea ca premierul francez Philippe sa faca o vizita in Romania

Premierul Mihai Tudose a participat, vineri, la receptia organizata de Ambasada Frantei din Bucuresti cu ocazia zilei nationale a acestui stat. Tudose a afirmat ca isi doreste ca premierul Philippe sa.

Un premier INERVAT: Mihai Tudose si Limba Romana s-au TORTURAT reciproc

Premierul Mihai Tudose a participat, luni, la deschiderea programului oficial de Internship al Guvernului - editia 2017, unde le-a spus stagiarilor ca este nevoie de un suflu nou in administratia.

Mesajul premierului Mihai Tudose cu ocazia Zilei Nationale a Frantei

Ziua Frantei este sarbatorita si la Bucuresti. Cu aceasta ocazie, premierul Mihai Tudose a tinut un discurs in care a vorbit despre legaturile dintre cele doua tari. Ziua de 14 iulie are.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )