Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Valeriu, omul-cheie din MAI de la protestele din 10 august 2018, dezvaluie ce rol a avut in acea seara. Ce spune despre telefoanele catre Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Mihai Valeriu, omul-cheie din MAI de la protestele din 10 august 2018, dezvaluie ce rol a avut in acea seara. Ce spune despre telefoanele catre Liviu Dragnea

Subsecretarul de stat din Ministerul de Interne, Mihai Valeriu, despre care s-a scris ca ar fi fost un pion important in deciziile luate in timpul mitingului din 10 august 2018,a declarat pentru Antena3. ro ca. continuă pe Antena3

Ministrul de Interne anunta ca raportul despre 10 august a fost declasificat si inaintat DIICOT

Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. Acesta a precizat ca DIICOT a luat act de declasificarea raportului, care poate fi folosit acum in.

VIDEO: Raportul privind violentele din 10 august a fost declasificat pentru ancheta. Ministrul de Interne: DIICOT ne-a comunicat ca acest raport declasificat poate fi folosit acum in ancheta penala

Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. El a precizat ca DIICOT a luat act de declasificarea raportului, care poate fi folosit acum in cercetarea penala si care va putea fi facut public la finalul anchetei procurorilor.

Ministrul de Interne,Marcel Vela,anuntaca raportul 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul protestului din 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana, fiind posibila o informare in privinta acestei probleme incepand cu ziua de miercuri. Ministrul a precizat ca sunt cateva proceduri care trebuie parcurse dat fiind faptul ca sunt implicate si alte institutii in desecretizarea raportului.

Ministrul de Interne anunta: Dosarul din 10 august ar putea fi desecretizat chiar miercuri

Dosarul privind interventia jandarmilor in Piata Victoriei, la 10 august anul trecut, va fi desecretizat in aceasta saptamana, poate chiar miercuri, a anuntat noul ministru de Interne, relateaza Europa FM.

Ministrul de Interne arunca bomba: Dosarul 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat ca dosarul privind interventia jandarmilor la evenimentele din 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana. Va fi desecretizat in aceasta.

Fostul subsecretar de stat din MAI Valeriu Mihai, cu rol in evenimentele din 10 august 2018, reproseaza presei ca l-a redus la statutul de sofer al cuiva

Fostul subsecretar de stat din Ministerul de Interne Valeriu Mihai, cel de la care, potrivit surselor HotNews. ro, ar fi ajuns la Liviu Dragnea informatiile despre ceea ce se intampla in 10 august 2018, a transmis presei un punct de vedere in care nu face nicio referire la prezenta sa in Piata Victoriei, insa reproseaza ca a fost redus la statutul de sofer al cuiva, dupa 24 ani de munca si pregatire profesionala continua.

Ce aflam din Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august: Carmen Dan a preluat comanda in jurul orei 12:00 Ordinele au fost date prin intermediul lui Mihai Valeriu (surse)

Carmen Dan, care se afla in concediu in 10 august 2018, a venit la biroul de la Ministerul de Interne si a preluat comanda operatiunilor in jurul orei 12:00, arata Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018, care a fost desecretizat joi, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate dosarului.

Dosarul 10 august: Cum ajungeau informatiile la Liviu Dragnea, care era la o petrecere la Scrovistea - surse

Informatiile despre ceea ce se intampla in timpul manifestatiei din 10 august 2018 din Piata Victoriei si despre interventia jandarmilor ajungeau la fostul lider al PSD prin subsecretarul de stat Mihai Valeriu, care facea naveta pe motocicleta intre Piata Victoriei si Ministerul de Interne, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate dosarului. Acestea spun ca Mihai Valeriu il tinea la curent cu tot ce se intampla pe fostul secretar de stat in Secretariatul General al Guvernului Adrian Mladinoiu, fost sofer al lui Dragnea. La randul lui, acesta ii transmitea informatiile lui Dragnea, aflat la o petrecere la Scrovistea, mai spun sursele citate.

Subsecretarul din MAI care a dat ordine la protestul din 10 august rupe tacerea: E foarte dificil sa vad cum sunt redus la statutul de sofer al cuiva

Subsecretar de stat din Ministerul de Interne, Mihai Valeriu, cel despre care s-a vehiculat ca ar fi tinut permanent legatura cu Liviu Dragnea si cu liderii huliganilor in timpul protestelor din 10 august 2018, din.

Raportul 10 August, desecretizat. Cine a comandat violentele din Piata Victoriei. Ce rol a jucat Liviu Dragnea

Raportul cu privire la interventia in forta a Jandarmeriei la protestul din 10 august 2018 a fost desecretizat si scoate la lumina detalii socante. Liviu Dragnea ar fi tinut permanent legatura cu subsecretarul de stat Mihai Valeriu, care, la randul lui, ar fi tinut legatura cu fostul ministru de Interne Carmen Dan. Fostul lider PSD .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )