Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Voropchievici, despre semnele anului 2021: Urmeaza fericire si bunastare pentru toti

Antena3 Antena3,
Mihai Voropchievici, despre semnele anului 2021: Urmeaza fericire si bunastare pentru toti

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit in cadrul emisiunii Exces de putere despre semnelele anului 2021. continuă pe Antena3

Mihai Voropchievici, semnificatia cifrelor din CNP: Fiecare cifra spune cine suntem cu adevarat

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, care este semnificatia fiecarei cifre din CNP-ul fiecaruia dintre noi. Fiecare cifa spune cine suntem cu adevarat.

Ce se intampla daca ii dai nume de mort copilului tau, de fapt. Mihai Voropchievici: Nu va jucati cu viata lor!

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri Ascunse de la Antena 3 despre importanta prenumelui in personalitatea unei persoane, dra si despre darurile si predestinare pe care le aduce prima vocala din prenume. Ce se intampla daca ii dai nume de mort copilului tau, de fapt in plus, acesta trage un semnal asupra parintilor ca .

1 milion de doze din vaccinul anti-COVID vor ajunge in tara la inceputul anului 2021. Iohannis: Este posibil ca pana in vara sa terminam aceasta transa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este posibil ca la inceputul anului viitor sa ajunga in Romania prima transa de un milion de doze de vaccin anti-COVID. Seful statului a facut declaratia, joi, la finalul vizitei pe care a facut-o la Romexpo, unde romanii vor fi imunizati impotriva virusului SARS-COV-2.

60% din masinile Fiat vor fi electrice pana la finalul anului 2021

Pana la finalul anului viitor, 60% din masinile Fiat ale producatorului auto Fiat Chrysler vor fi electrificate, fie hibride fie complet electrice, a anuntat marti Luca Napolitano, seful brandurilor Fiat, Lancia si Abarth, pentru regiunea EMEA Europa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )