Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mihail Saakasvili, citat pentru a fi audiat in mai multe dosare penale.

România Liberă România Liberă,
Mihail Saakasvili, citat pentru a fi audiat in mai multe dosare penale.

Parchetul din Georgia l-a convocat pe fostul presedinte Mihail Saakasvili pentru a fi audiat in cadrul unor anchete penale. Fostul presedinte al Georgiei a fost convocat pentru a fi interogat in calitate de martor in cadrul unor anchete penale, precizeaza Parchetul General de la Tbilisi, potrivit Mediafax. Audierile au fost fixate joi, in mai multe investigatii, inclusiv cea privind moartea fostului premier Zurab Jvania, gasit asfixiat in 2005. Alte anchete se refera la deturnarea de . continuă pe România Liberă

Georgia: Fostul presedinte Mihail Saakasvili, citat de procurori pentru a fi audiat in mai multe dosare penale

Fostul presedinte Mihail Saakasvili a fost citat de catre Parchetul din Georgia pentru a fi audiat in cadrul unor anchete penale, relateaza AFP. Fostul presedinte al Georgiei a fost convocat pentru a fi interogat.

ANOFM: Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), potrivit Mediafax. Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt disponibile 15. 106 locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 1. 304) si in judetele: Cluj 2. 076), Prahova 1. 161), Satu-Mare 862), Arges .

Petitie online in sprijinul pacientilor care sufera de HIV/SIDA. Tratamentul lor a fost intrerupt in mai multe judete

Bolnavii care sufera de HIV/SIDA din mai multe judete se plang ca nu mai au tratament. Prin urmare, reprezentantii UNOPA fac un apel la autoritati, solicitand acestora o finantare corespunzatoare a programului national de tratament pentru acesti pacienti, care nu sunt putini la numar.

Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Capitala si in Cluj

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, in Bucuresti si in Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti.

METEO Cod galben de vant pentru mai multe judete din Moldova. Vineri temperaturile ajung si la 22 de grade

Patru judete din Moldova se afla, joi, sub cod galben de vant care ar putea depasi la rafala si 70 de kilometri pe ora. Specialistii anunta ca vineri vremea va fi mai calda decat in mod normal in aceasta perioada, cu maxime ce vor urca pana la 22 de grade Celsius.

Mai multe croaziere pe Marea Neagra si Delta Dunarii, suspendate din cauza crizei ucrainene

Aproape 1. 000 de turisti si-au anulat deja sosirile in Delta Dunarii, programate pentru urmatoarele doua luni, din cauza crizei politice din Marea Neagra, operatorii turistici tulceni sperand ca situatia sa.

Sibiu: Mai multe cereri decat locuri pentru clasele pregatitoare cu predare in limba germana.

Peste 520 de cereri pentru inscrierea copiilor in clasa pregatitoare cu predare in limba germana au fost inregistrate in municipiul Sibiu, in conditiile in care sunt disponibile doar 404 locuri, la unele unitati existand si doua cereri pentru un loc, potrivit Mediafax. Inspectorul scolar pentru invatamantul primar Diana Bucuta a declarat, miercuri, ca in judetul Sibiu au fost validate 3. 841 de cereri pentru inscrierea copiilor in clasa pregatitoare, in conditiile in care sunt disponibile 4.

UniCredit: Ne asteptam ca Romania sa absoarba cele mai multe fonduri UE, in 2014

Romania ar putea absorbi in acest an fonduri europene in valoare de 6 miliarde euro, mai mult decat in toti anii precedenti la un loc, si sa ajunga la o rata de absorbtie de circa 60%, respectiv 80% in 2015, apreciaza Marius Radu, coordonator Fonduri.

Transportatori: Acciza la carburant, pretext pentru cheltuieli mai mari

Guvernul a decis sa introduca o acciza suplimentara la carburanti fara o analiza de impact, pentru a putea face cheltuieli mai mari in 2014, an electoral, iar decizia va avea un efect de bumerang asupra bugetului de stat, considera transportatorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )